همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

امام جمعه مشهد خطاب به دهیاران شهرستان مشهد: حافظ فرهنگ گذشته روستا باشید و آن را زنده کنید

  • کد خبر: ۱۱۵۶۲۹
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۴
امام جمعه مشهد خطاب به دهیاران شهرستان مشهد: حافظ فرهنگ گذشته روستا باشید و آن را زنده کنید
امام جمعه مشهد گفت: روستا کانون نزول برکات الهی بوده است. حاکمیت فکری و معنوی در جامعه ساده روستایی دین مداری و اعتقاد بوده، در دوران قاجار معیار انتخاب بزرگ روستا و کدخدا دین‌مداری و ارزش‌مداری بوده است.

مهدی بی‌باک | شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد در همایش دهیاران شهرستان مشهد مقدس که به مناسبت روز شهرداری و دهیاری در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: شما امروز میراث دار نسل این چنینی هستید. امروز شما در روستا راس دین‌مداری و ولایی بودن هستید.
وی اظهار داشت: باتحول زندگی اجتماعی، زندگی ساده روستا‌ها حالت قبلی خود را از دست داده اند. شما به عنوان یک فرد متدین و‌ مسئول می‌توانید حافظ فرهنگ گذشته روستا باشید و آن را زنده کنید.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: با احیای میراث اجداد خودتان رنگ دین و انقلاب را در روستا پررنگ و لعاب‌تر از شهر‌ها قرار دهید.
وی با بیان اینکه مشکلات روستا‌ها عمدتا معنوی و فرهنگی است که با مجاهدت شما مشکل فرهنگی حل خواهد شد، تصریح کرد: در روستا‌های نزدیک مشهد یک اختلاف اجتماعی نامناسب به وجود آمده است.

روستاییان زمین‌های خود را به مهاجرین نفروشند

امام جمعه مشهد تصریح کرد: مهاجرت از افغانستان به صورتی درآمده است که بافت اصلی اجتماعی شرق کشور را برهم زده است. از آن کیفیت و‌ صمیمیت گذشته روستا‌ها چیزی باقی نمانده و این عارضه اجتماعی است که از تحولات سیاسی به‌وجود آمده است.
وی با بیان اینکه دخالت نیروی انتظامی و دستگاه‌های اجرایی کشور در روستا‌ها کار صحیحی نیست، گفت: باید خود روستا‌ها اقدام کنند و با حرکت داخلی خودشان مشکل را حل کنند.
به گفته وی، وقتی قرار باشد خانه و زمین‌ها را با قیمت گزاف به اجنبی و مهاجران خارجی بفروشند و خود روستایی‌ها مهاجرت کنند، بافت اجتماعی روستا از بین می‌رود و توسعه و آبادانی به نفع بیگانه تمام می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه ما در روستاها به حرکت جهادی نیاز داریم، ادامه داد: اگر قرار باشد دستگاه اجرایی و نیروی انتظامی دخالت کند، به نفع روستا نیست. شما در روستا باید مدیریت کنید و خانواده متوجه شود هجرت آنها به شهر و زندگی در حاشیه شهرهای بزرگ ارزشی ندارد که زمین و خانه خود را به هر قیمتی بفروشند.

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: به مردم روستا تفهیم کنیدکه چنین حرکتی در روستاها انجام نگیرد. آرامش همیشه در سایه پول نیست بلکه در سایه ارتبطات اجتماعی و صمیمیت است.

وی به دیگر مشکل مهم روستاها در سطح استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: کار و اشتغال روستایی یکی از مهمترین مشکلاتی است که در کشور و در سطح مدیران کشور باید پیگیری و حل شود. نیاز به جاده آسفالت، گاز و غیره در اولویت دوم یک روستا قرار دارد و اولویت اول آن اشتغال است.

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه برخی روستاها در نقطه محرومیت بسر می‌برند درحالی که در گذشته نقطه ثروت و تولید بوده، افزود: درحال حاضر محروم ترین نقاط روستاها شده اند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تبدیل شدن زمین زراعی به کارخانه را بزرگترین ضرر برای یک روستا عنوان کرد و گفت: ریشه نبودن کار روستایی در خود روستا است و مشکل را می‌توان در روستا حل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->