نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر کشور: نبود اشتغال، دلیل مهاجرت مردم از روستاها است

  • کد خبر: ۱۱۵۶۸۲
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶
  • ۱
معاون وزیر کشور: نبود اشتغال، دلیل مهاجرت مردم از روستاها است
معاون دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور با اشاره به اینکه خدماتی که نظام به روستا‌های کشور داده، کم نظیر است گفت: یکی از مهمترین دلایلی که منجر به ماندگاری مردم در روستا‌ها نشده، نبود اشتغال است.

بی باک|شهرآرانیوز، قربانی، معاون دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور در همایش دهیاران شهرستان مشهد مقدس گفت: برای توسعه اشتغال در روستا‌ها اعتبار ۱.۵ میلیون دلار از خزانه ملی دریافت شد، اما متاسفانه این اعتبار هم تاثیری در ماندگاری مردم در روستا‌ها نداشت.
وی تصریح کرد: بسیاری از قوانین در روستا‌ها اجرا نشده و دلیل آن هم نبود مدیریت یکپارچه بوده است. ۳۲ دستگاه فعال داریم که هرکدام حرف خودشان را می‌زنند.
به گفته قربانی، یکی از مشکلات ما توزیع نامتوازن اعتبارات در دهیاری‌ها است. تاکنون ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای روستا‌ها اختصاص داده شده، اما به دلیل وجود مشکلات متعدد اتفاق خاصی نیفتاده است.
یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی نیز در ادامه این همایش گفت: اشتغال در روستا‌ها باید خانواده محور باشد لذا دهیاران باید زمینه‌های اشتغال در روستا‌ها را فراهم کنند.
وی ادامه داد: ما در روستا شغل پایدار یعنی کشاورزی و دامداری داریم و باید در کنار آن از شغل‌های مرتبط و مکمل هم استفاده کنیم.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: اگر بنا است روستا آباد و مشکل اشتغال حل شود، از خود روستا باید شروع کرد. شما دهیاران باید قدرت تجمیع و بسیج کردن مردم روستا را داشته باشید.
به گفته نظری، مسئله اشتغال قابل حل است و باید از درون روستا آغاز و به آن توجه کرد. در هر روستا یک هسته عملیاتی تشکیل دهید و شبکه سازی کنید. همچنین در کنار حرکت‌های اقتصادی باید حرکت‌های فرهنگی هم انجام شود.
وی تصریح کرد: بیش از ۲۵۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان داریم و قرار است تا پایان مهر ماه ۱۱۱۳ روستا مشکلاتی که طرح هادی برای آن‌ها ایجاد کرده است را رفع کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهنود
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
0
0
اع تازه فهمیدی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->