اعلام جزییات بسته حمایتی وزارت صمت برای گذر از تبعات جنگ ۱۲ روزه خرید تضمینی گندم خراسان رضوی از مرز ۳۰۰ هزار تن عبور کرد طلای جهانی در پایین‌ترین قیمت یک هفته گذشته (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ساعت تسویه پایا از فردا (۱۹ تیرماه) تغییر می‌کند + جزئیات ابلاغ مشوق‌های صادراتی ویژه صادرکنندگان خرد کلاهبرداری پرداخت وام با «آرم و عنوان بانک مرکزی» رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی برای حمایت از فعالان اقتصادی قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی کیلویی ۹ هزار تومان شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۴ اعلام شد ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین ۱۴۰۴ قیمت جدید نان یارانه‌ای در مشهد اعلام شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم انتشار اوراق تبعی بیمه‌ای برای اشخاص حقیقی و اوراق تبعی تأمین مالی (۱۷تیر۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد پژو ۲۰۷ دنده‌ای تا محدوده ۱.۲ میلیارد تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | رشد شدید قیمت‌ها با حضور معاون استاندار خراسان رضوی، ایجاد مناطق آزاد مشترک در مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان بررسی شد قیمت دینار عراق همچنان روندی کاهشی دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) ثبت سفارشات جدید واردات شکر از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی و خورشتی چقدر قیمت دارد؟ ریزش دوباره بورس پس از فقط یک روز مثبت | افت شدید ارزش معاملات (۱۷ تیر ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد
سرخط خبرها

یارانه پنهان برق سدی برای رشد انرژی های تجدید پذیر

  • کد خبر: ۱۱۵۷۳۲
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۵
یارانه پنهان برق سدی برای رشد انرژی های تجدید پذیر
مدیر برق منطقه ای خراسان رضوی گفت: یارانه پنهان در صنعت برق، مصرف کننده را به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر سوق نمی دهد

طنین همتی| شهرآرانیوز، مدیر برق منطقه‌ای خراسان رضوی با حضور در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی برق، تجهیزات و صنایع وابسته که امروز افتتاح شد، در جمع خبرنگاران گفت: صنعت برق امروزه یکی از نیازهای اساسی هر کشوری است و هرگونه رشد و توسعه در کشور منوط به توسعه صنعت برق است، به‌طوری‌که بدون صنعت برق شاید زندگی غیرممکن باشد.

به گفته حسین محمودی، برای اینکه این صنعت برق را به‌روز نگه داریم، برگزاری این‌گونه نمایشگاه‌ها که توانمندی‌های نوین را به مسئولان شرکت‌های حوزه برق منطقه‌ای نشان دهد، لازم است، تا آن‌ها با استفاده از این توانمندی‌ها بتوانند خدماتی را که لازم دارند به نحو احسن ارائه دهند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در پانزدهمین نمایشگاه برق مشهد شاهد بودم اقدامات بسیار خوبی در حوزه تولید محصولات و تجهیزات جانبی انجام شده است. ما این اتفاق را مدیون توانمندی نخبگان، دانشگاهیان و پیمانکاران کشورمان هستیم که در سال‌های گذشته با ظرفیتی که در کشور وجود داشته است، به این توانمندی دست یافتند.

این مقام مسئول یادآور شد: توانمندی‌های نوین صنعت برق به‌دست متخصصان داخلی باعث می‌شود وابستگی‌مان به غرب کمتر شود و خدمات مرغوب‌تری را بتوانیم به مردم ارائه دهیم.
مدیر عامل برق منطقه‌ای استان در ادامه یادآور شد: معتقدم که اگر مسئولان صنعت برق و صنایع وابسته این توانمندی‌ها را ببینند، تأثیر تحریم بسیار کم می‌شود.
مسلما نمایشگاه‌ها باید باهدف برگزار شود، به‌طوری‌که توانمندی و نیاز از قبل شناسایی شود و در راستای آن صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان خدمات ارائه کنند.
اگر ما نمایشگاه‌ها را به این سمت ببریم که مشکلات حوزه تولید، بهره‌برداری و انتقال و توزیع را شناسایی کنند و به شرکت‌های دانش‌بنیان و توانمند داخلی بدهند، حتما استقبال می‌شود و این قول را می‌دهیم از آن‌ها حمایت و استفاده کنیم.
وی درخصوص حمایت‌ها در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ما یک مشکلی در حوزه صنعت برق داریم که اساسی و ریشه‌ای است و حتی از عهده صنعت برق هم خارج است و آن موضوع، اقتصاد برق است.


مشابه همه حوزه‌های دیگر، در صنعت برق هم یک یارانه پنهانی داریم و این یارانه پنهان باعث می‌شود نتوانیم خدماتمان به نرخ واقعی ارائه کنیم که این منجر می‌شود درآمدمان کم شود و برای مصرف‌کننده هم توجیه استفاده از انرژی دیگری را نمی‌دهد.
محمودی یادآور شد: انرژی تجدیدپذیر با توجه به راندمانش خیلی گران‌تر از غیر تجدیدپذیر است.
دلیل اینکه این استقبال کم است، این است که قیمت تمام‌شده برق تجدیدپذیر بالاتر است و مصرف‌کننده وقتی می‌بیند نصب یک پنل خورشیدی نسبت به برق شبکه برایش گران‌تر تمام می‌شود، به‌سمتش نمی‌رود.

وی اضافه کرد: دو راهکار برای تشویق بخش خصوصی و مصرف‌کننده وجود دارد؛ اینکه تا حدودی قیمت را طبق سیاست‌های دولت اصلاح کنیم و اینکه یک حمایت‌هایی از سوی دولت از این نوع تولید انرژی انجام شود.
برای مثال صنایع آلاینده باید عوارضی را هزینه کنند که صرف یکسری کارهایی شود که حفظ محیط زیست را به‌دنبال دارد.
یعنی هر صنعتی که آلاینده‌ای را تولید می‌کند، باید عوارضی را پرداخت کند و از محل درآمدهای آن عوارض، دولت از تولیدکننده انرژی تجدیدپذیر که در راستای تولید انرژی حرکت می‌کند، صرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->