شفیعی کدکنی: تنها پاسدار فرهنگ ایرانی در یک قرن اخیر، ایرج افشار بود + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۷ و ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۴) + خلاصه داستان و زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ کارگردان «پدرخوانده» اولین فیلم ایتالیایی زبانش را می سازد فراخوان جشنواره هنر‌های شهری مشهد ۱۴۰۵ منتشر شد نسرین بابایی: سریال «شغال» برای من یک تجربه عمیق انسانی بود نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فیلم «هناس» با حضور مریلا زارعی در مشهد اکران می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۱۱۵۹۱۰
  • ۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۵
فیلم «هناس» با حضور مریلا زارعی در مشهد اکران می‌شود + جزئیات
اکران مردمی فیلم سینمایی هناس با حضور مریلا زارعی در سینما‌های مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اکران مردمی فیلم سینمایی هناس به کارگردانی حسین دارابی ساعت ۱۷ روز جمعه، ۱۷ تیر ماه با حضور مریلا زارعی بازیگر این فیلم در پردیس سینمایی هویزه و ساعت ۱۹ در پردیس سینمایی ویلاژتوریست مشهد برگزار خواهد شد.

فیلم هناس به نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌الهی، کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه در ژانر درام اجتماعی و خانوادگی تولید شده که با نگاهی زنانه به مقطعی مهم و ملتهب از دهه ۹۰ جامعه ایران می‌پردازد. این اثر روایت‌گر قصه زنی است که زندگی‌اش را در آستانه فروپاشی می‌بیند و به دلیل مورد تهدید قرار گرفتن خانواده‌اش دچار تشویش‌ها و نگرانی‌های درونی می‌شود.

این فیلم دومین فیلم بلند حسین دارابی پس از فیلم مصلحت است که در جشنواره فیلم فجر سال گذشته به اکران درآمد و به موضوع ترور دانشمندان هسته‌ای می‌پرداخت.

از بازیگران هناس می‌توان به مریلا زارعی، بهروز شعیبی، وحید رهبانی، سیاوش طهمورث، سولماز غنی و امین میری اشاره کرد.

در بخشی از دیالوگ‌های این فیلم آمده «همه چیز که قرار نیست بدونی. چیزی که بهت می‌گم تموم اطلاعاتیه که می‌تونم بهت بدم. چیزایی که دونستنش باعث می‌شه موقعیتت تغییر کنه و دیگه نتونی مثل قبل زندگی کنی...».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->