شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

دهه ولایت با رایحه گل و طعم شیرینی در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۵۹۳۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
دهه ولایت با رایحه گل و طعم شیرینی در مشهد
هم‌زمان با اعیاد قربان و غدیر جشنواره گل و شیرینی در مشهد برگزار می‌شود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ از چند روز دیگر و هم‌زمان با عید قربان تا عید غدیر که به نام دهه ولایت مزین شده است، آیین‌های مختلف جشن و سرور در محلات و کوچه‌های شهرمان برپا می‌شود و در کنار این مراسم، شهرداری مشهد هم برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده و از هم‌اکنون برای فضا‌آرایی شهر اقدام کرده است. اما در دهه ولایت امسال جشنواره‌ای با عطر گل و طعم شیرینی قرار است در بوستان «ارم» مشهد واقع در محله پنجتن برگزار شود تا حال‌و‌هوای این محله به‌صورت ویژه با دیگر روز‌های سال تغییر یابد.

در‌همین‌زمینه معاون فضای سبز سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه جشنواره گل و شیرینی هم‌زمان با دهه ولایت در بوستان ارم واقع در پنجتن ۴۵ برگزار می‌شود، اظهار کرد: در‌همین‌راستا از ابتدای تیرماه برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری این جشنواره انجام شده و هم‌اکنون المان‌های طراحی‌شده در حال انتقال به محل برگزاری جشنواره است.

نازیما نادرپور با بیان اینکه این جشنواره با همکاری سازمان پارک‌ها و سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و همراهی شهرداری منطقه ۴ برگزار می‌شود، تصریح کرد: سازمان پارک‌ها، فضاسازی و بسترسازی لازم را انجام داده و در کنار جشنواره گل، سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری نیز با ایجاد غرفه‌هایی، جشنواره شیرینی را برگزار می‌کند.

۷۰ المان تعاملی در جشنواره

وی با اشاره به اینکه برای این جشنواره عیدانه، بیش از هفتاد المان گل و تعاملی طراحی شده است، افزود: تلاش شده است در طراحی این المان‌ها علاوه بر اینکه مفاهیم مربوط به دهه ولایت رعایت شود موضوعات مختلف -از جمله کودکانه- نیز در برخی از این المان‌ها گنجانده شود. نادرپور گفت: همچنین در این جشنواره بیش از ۳۰ هزار بوته گل در گونه‌های مختلف شمعدانی، شمشاد، اطلسی، جعفری و دیگر‌گونه‌ها استفاده می‌شود.

معاون فضای سبز سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با تأکید بر اینکه برگزاری این جشنواره عیدانه در یکی از محلات محروم حاشیه شهر سبب افزایش نشاط اجتماعی در اهالی این منطقه می‌شود، تصریح کرد: با توجه به حضور سازمان‌های مرتبط و همراهی شهرداری منطقه، برنامه‌های متنوع برای آموزش شهروندی نیز در زمان برگزاری این جشنواره در دستور‌کار است. وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی جشنواره گل و شیرینی از روز ۱۸ تیرماه تا ۲۸ تیرماه برپا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->