نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دهه ولایت با رایحه گل و طعم شیرینی در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۵۹۳۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
دهه ولایت با رایحه گل و طعم شیرینی در مشهد
هم‌زمان با اعیاد قربان و غدیر جشنواره گل و شیرینی در مشهد برگزار می‌شود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ از چند روز دیگر و هم‌زمان با عید قربان تا عید غدیر که به نام دهه ولایت مزین شده است، آیین‌های مختلف جشن و سرور در محلات و کوچه‌های شهرمان برپا می‌شود و در کنار این مراسم، شهرداری مشهد هم برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده و از هم‌اکنون برای فضا‌آرایی شهر اقدام کرده است. اما در دهه ولایت امسال جشنواره‌ای با عطر گل و طعم شیرینی قرار است در بوستان «ارم» مشهد واقع در محله پنجتن برگزار شود تا حال‌و‌هوای این محله به‌صورت ویژه با دیگر روز‌های سال تغییر یابد.

در‌همین‌زمینه معاون فضای سبز سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه جشنواره گل و شیرینی هم‌زمان با دهه ولایت در بوستان ارم واقع در پنجتن ۴۵ برگزار می‌شود، اظهار کرد: در‌همین‌راستا از ابتدای تیرماه برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری این جشنواره انجام شده و هم‌اکنون المان‌های طراحی‌شده در حال انتقال به محل برگزاری جشنواره است.

نازیما نادرپور با بیان اینکه این جشنواره با همکاری سازمان پارک‌ها و سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و همراهی شهرداری منطقه ۴ برگزار می‌شود، تصریح کرد: سازمان پارک‌ها، فضاسازی و بسترسازی لازم را انجام داده و در کنار جشنواره گل، سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری نیز با ایجاد غرفه‌هایی، جشنواره شیرینی را برگزار می‌کند.

۷۰ المان تعاملی در جشنواره

وی با اشاره به اینکه برای این جشنواره عیدانه، بیش از هفتاد المان گل و تعاملی طراحی شده است، افزود: تلاش شده است در طراحی این المان‌ها علاوه بر اینکه مفاهیم مربوط به دهه ولایت رعایت شود موضوعات مختلف -از جمله کودکانه- نیز در برخی از این المان‌ها گنجانده شود. نادرپور گفت: همچنین در این جشنواره بیش از ۳۰ هزار بوته گل در گونه‌های مختلف شمعدانی، شمشاد، اطلسی، جعفری و دیگر‌گونه‌ها استفاده می‌شود.

معاون فضای سبز سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد با تأکید بر اینکه برگزاری این جشنواره عیدانه در یکی از محلات محروم حاشیه شهر سبب افزایش نشاط اجتماعی در اهالی این منطقه می‌شود، تصریح کرد: با توجه به حضور سازمان‌های مرتبط و همراهی شهرداری منطقه، برنامه‌های متنوع برای آموزش شهروندی نیز در زمان برگزاری این جشنواره در دستور‌کار است. وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی جشنواره گل و شیرینی از روز ۱۸ تیرماه تا ۲۸ تیرماه برپا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->