معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

شمخانی: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد

  • کد خبر: ۱۱۶۰۱۸
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
شمخانی: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد
دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: امنیت پایدار در منطقه بدون ثبات پایدار در منطقه قفقاز محقق نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی که برای انجام یک سفر رسمی یک‌روزه به ارمنستان سفر کرده است؛ صبح امروز با آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان دیدار و پیرامون مسائل مورد علاقه دو کشور گفتگو کردند.

در این دیدار دریابان شمخانی با اشاره به پیوند‌های عمیق و دیرینه‌ی تاریخی، فرهنگی و تمدنی میان دو ملت گفت: این شرایط بستر مناسبی را برای تقویت و گسترش روابط همه جانبه میان دو کشور فراهم کرده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با بیان اینکه دو ملت ایران و ارمنستان در طول تاریخ و در شرایط سخت منطقه‌ای و بین المللی و حوداث ناگوار طبیعی در کنار هم بوده اند، تصریح کرد: با چنین پیشینه‌ای نباید هیچ محدودیتی برای گسترش مناسبات فی‌مابین قائل شد.

شمخانی با بیان اینکه حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و ارمنستان متناسب با ظرفیت‌های قابل تبادل میان دو کشور نیست؛ بر لزوم فعال‌سازی این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آماده است؛ ظرفیت‌ها و امکانات خود را برای برقراری صلح پایدار در منطقه قفقاز جنوبی به‌کار گیرد.

در این دیدار آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان نیز با ابراز خرسندی از سفر دریابان شمخانی به ارمنستان بر تقویت و توسعه روابط دو کشور در همه سطوح تاکید و توسعه روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور را از جمله اقداماتی عنوان کرد که باید در اولویت همکاری‌های دوجانبه قرار گیرد.

گریگوریان با اشاره به روابط دیرینه‌ی دو کشور، گفت: ظرفیت‌های بزرگی برای توسعه‌ی روابط اقتصادی و امنیتی بین دو کشور وجود دارد که فعال کردن آن‌ها تلاش مضاعفی را می‌طلبد.  پروژه‌های انتقال برق بین دو کشور و سوآپ گاز ارمنستان و ترکمنستان از موضوعات مهم در روابط دو کشور است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در توسعه‌ی روابط بین کشور‌های قفقاز جنوبی و تأمین امنیت منطقه دارد.

وی ضمن تمجید از نقش فعال جمهوری اسلامی ایران در ایجاد صلح و ثبات در منطقه، تداوم نقش آفرینی کشورمان در این مسیر را ضروری و موجب تقویت امنیت پایدار در منطقه دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->