پویش ملی سلامت دهان و دندان برای دانش‌آموزان آغاز شد صدای بازنشستگان باید در تصمیم‌سازی‌های کشور شنیده شود | پرداخت بدهی بیمه ملت و بیمه تکمیلی آغاز شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ فلسفیدن در باب چرایی بوق! کاهش ۲۰ درصدی تلفات رانندگی در مشهد طی نیمه نخست سال ۱۴۰۴ جان باختن ۲۸ نفر در مکزیک در پی بارش شدید باران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد در برخی نقاط استان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران
سرخط خبرها

جنگ‌طلبان برای واقعیت انسان اعتباری قائل نیستند

  • کد خبر: ۱۱۶۳۰
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
جنگ‌طلبان برای واقعیت انسان اعتباری قائل نیستند
دانشیار انسان‌شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت:خشونت‌طلبان، جنگ‌طلبان و تمام کسانی که جرم‌ها و سرکوب‌ها را بر بشر تحمیل کرده‌اند، نخواسته‌اند برای واقعیت انسان‌ها اعتباری قائل شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نعمت‌الله فاضلی، در سومین پیش‌همایش علوم اجتماعی و صلح که در شهر کتاب مشهد برگزار شد، با بیان اینکه «علم اجتماعی می‌تواند به صلح کمک کند»، اظهار کرد: تجربه ۲ قرن اخیر نشان داده است که اندک هستند کشور‌هایی که آمادگی دارند این بینش را پیدا کنند و این واقعیت را بپذیرند که بخش عظیمی از خشونت‌ها، جنگ‌ها، خونریزی‌ها و نابرابری‌ها بر سر این نکته بسیار ساده است.

وی ادامه داد: خشونت‌طلبان، جنگ‌طلبان و تمام کسانی که جرم‌ها و سرکوب‌ها را بر بشر تحمیل کرده‌اند، نخواسته‌اند برای واقعیت انسان‌ها اعتباری قائل شوند و علوم اجتماعی با بینشی که بر مبنای واقعیت‌گرایی به ما می‌دهد می‌تواند در خدمت به صلح باشد؛ بنابراین کاری که علم انسانی اجتماعی برای صلح می‌کند اعطا کردن بینشی است که اگر آن بینش را جامعه‌ای پذیرا شود، خشونت‌ها از بین می‌رود، چون بخش اعظمی از خشونت‌ها، جنگ‌ها و تبعیض‌ها ریشه در آن نگاهی دارد که هست را نمی‌فهمد و در پی مخفی کردن واقعیت‌هاست.

دانشیار انسان‌شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با اشاره به اینکه کار علم اجتماعی دادن روش است، افزود: علم اجتماعی انسانی می‌تواند از طریق روش‌ها و معرفت‌شناسی‌هایی که اعطا می‌کند به فهم‌پذیری واقعیت‌ها در تحقق صلح کمک کند.


فاضلی با بیان اینکه بخشی از ظلم‌ها و خونریزی‌ها، تبعیض‌های قومیتی، جنسیتی، مذهبی و اجتماعی که صورت گرفته است از طریق انکار استدلال، منطق و معرفت‌شناسی علم است، اظهار کرد: هرجایی که خشونت را می‌بینید جنگ با علم انسانی و اجتماعی نیز است. آن‌هایی که خواهان منافع یک سویه خود هستند می‌دانند که نمی‌توانند بر پایه واقعیت‌ها و بر پایه استدلال منافع خود را پیش ببرند.

دانشیار انسان شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از فناوری‌های مفهومی در جهت خدمت به خشونت یاد کرد و گفت: همانطور که علم اجتماعی می‌تواند به صلح بینجامد، علم اجتماعی انسانی می‌تواند مانع صلح باشد و هم به جنگ دامان بزند و هم به صلح منفی ودر واقع به جای خدمت به خیانت برسد.

وی با بیان اینکه اگر جامعه‌ای در صلح زندگی نمی‌کند به این دلیل است که فرهنگ دانشگاهی آن جامعه در حاشیه است، افزود: امروزه در جامعه ایران با ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو بخش عظیمی از نیروی نسل جوان به دانشگاه‌ها راهی شده‌اند که ترویج فرهنگ آموزش صلح یا آموزش خشونت در دانشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->