حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

ضعف فدراسیون والیبال در تدارک بازی دوستانه برای تیم ملی

  • کد خبر: ۱۱۶۴۸
  • ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰
ضعف فدراسیون والیبال در تدارک بازی دوستانه برای تیم ملی
کمتر از یکماه مانده به آغاز مسابقات انتخابی المپیک هنوز فدراسیون والیبال نتوانسته برنامه تدارکاتی مشخصی برای بازی‌های دوستانه در نظر بگیرد و بازیکنان بدون حضور لژیونر‌ها تنها در کمپ تهران تمرینات خود را دنبال می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابت‌های انتخابی المپیک قاره آسیا برای رشته والیبال، از ۱۷ تا ۲۲ دی ماه سال جاری به میزبانی کشور چین برگزار خواهد شد که تیم ملی ایران نیز باید در این مسابقات به مصاف رقبایی، چون استرالیا و چین برود. این آخرین فرصت ایران برای حضور در المپیک ۲۰۲۰ است و شاگردان کولاکوویچ برای شرکت در بازی‌های تابستانی ۲۰۲۰ توکیو باید قهرمان مسابقات پیش رو شوند.

محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال مهمترین هدف پیش رو را قهرمانی در مسابقات انتخابی المپیک دانسته و در همین راستا با تعطیلی لیگ‌برتر والیبال، اردو‌های تیم ملی ایران زیر نظر ایگور کولاکوویچ به عنوان سرمربی، از تاریخ ۱۳ آذر ماه البته بدون حضور لژیونر‌ها آغاز شده است. طبق گفته امیر خوشخبر سرپرست تیم ملی، لژیونر‌ها (امیر غفور، سید محمد موسوی، پوریا فیاضی، سعید معروف، میلاد عبادی‌پور و مرتضی شریفی) نیز باید از ۱۰ روز مانده به مسابقات در این اردو‌ها شرکت کنند.

اکنون یکی از اصلی‌ترین مسائل پیش روی تیم ملی نبود بازی‌های تدارکلاتی است. پیش از این مسئولان فدراسیون از برگزاری چند دیدار تدارکاتی با تونس در تهران خبر داده بودند، هر چند به نظر نمی‌رسد تیمی، چون تونس حریف تدارکاتی مناسبی برای ایران باشد، اما طبق گفته امیر خوش‌خبر (سرپرست تیم ملی)، فعلا تصمیم دقیقی برای برگزاری بازی دوستانه با تونس گرفته نشده است.

علی فتاحی دبیر فدراسیون والیبال نیز در مورد برگزاری بازی‌های تدارکاتی به ایسنا گفت: تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم هیچ برنامه‌ای برای بازی‌های تدارکاتی نداریم. تونس اعلام آمادگی کرده بود، اما ما کنسل کردیم. دعوت نامه‌ای هم به تیم‌های قطر و مصر فرستادیم تا شاید تورنمنت سه جانبه‌ای را برگزار کنیم، اما متاسفانه تاکنون هیچ پاسخی از آن‌ها دریافت نکرده‌ایم.

او در پاسخ به این سوال که آیا سعید معروف زودتر از سایر لژیونر‌ها به اردوی تیم ملی می‌پیوندد؟ توضیح داد: طبق برنامه اعلام شده قرار بود او کمی زودتر از سایر نفرات به تمرینات اضافه شود، اما در حال حاضر حضور ذهن دقیقی برای اعلام زمان ورود او به اردو‌ها ندارم.

به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه ملی‌پوشان همیشه از نبود بازی‌های تدارکاتی برای تیم ملی گلایه کرده‌اند، باید دید نهایتا کادرفنی در این مورد چه تصمیمی خواهد گرفت.

بی شک فراتر از شعار برای حمایت از تیم ملی و تعطیلی لیگ برای اردو‌های تمرینی، مسئولان فدراسیون باید حداقل زمینه برگزاری چند دیدار دوستانه با کیفیت را برای تیم ملی فراهم کنند. انتخابی المپیک جای اشتباه نیست و به زعم بسیاری از کارشناسان نباید تیم ملی والیبال ایران در جریان این رقابت‌ها بدون هماهنگی حاضر شود.

با توجه به حضور مجدد داورزنی در راس هرم فدراسیون والیبال و عضویت وی در هیات رئیسه فدراسیون جهانی مشخص نیست چرا فدراسیون والیبال ایران کمتر از یکماه مانده به مسابقات انتخابی المپیک هنوز برنامه مشخصی برای برگزاری دیدار‌های تدارکاتی و دوستانه ندارد؟

اسامی بازیکنانی که از لیگ داخلی برای حضور در اردو‌های تیم ملی دعوت شده‌اند، به شرح زیر است:
مجتبی میرزاجانپور، مسعود غلامی، علی‌اصغر مجرد (تیم شهرداری ورامین)
جواد کریمی، محمدرضا موذن، پوریا یلی، رضا عابدینی، سلیم چپرلی (پیکان تهران)
محمدطاهر وادی، سعید جواهری، امین رضوی، محمود رسولی (فولاد سپاهان اصفهان)
امیرحسین اسفندیار، علی رمضانی (کاله مازندران)
امین اسماعیل‌نژاد و محمدجواد معنوی‌نژاد (سایپا)
علی شفیعی و محمدرضا حضرت‌پور (شهرداری ارومیه)
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->