یک میلیارد دلار شرط‌بندی در فوتبال ایران؛ متهم پنهان تورم در بازار بازیکنان لیگ چرا مشهد میزبان استقلال نشد؟ | ورزشگاه امام‌رضا(ع) در خواب زمستانی با اعلام AFCمشهد میزبان استقلال نمی شود مهاجم جدید استقلال وارد ایران شد پرسپولیس به فروش می‌رسد | اطلاعیه فروش باقی‌مانده سهام دولتی باشگاه مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی!
سرخط خبرها

پایان همکاری ایران و اسکوچیچ| یک ایرانی روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی قطر

  • کد خبر: ۱۱۶۴۸۸
  • ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
  • ۱
پایان همکاری ایران و اسکوچیچ| یک ایرانی روی نیمکت تیم ملی در جام جهانی قطر
شنیده می‌شود در جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال تصمیم به قطع همکاری با اسکوچیچ گرفته شده و یک ایرانی جانشین وی خواهدبود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، ماجرای تعیین تکلیف سرمربی تیم ملی در جام جهانی قطر پیچیده‌تر از قبل شده و فعلا فقط می‌توان قاطعانه گفت اسکوچیچ باز هم در حسرت دیدن جام جهانی از نزدیک خواهدماند. این سرمربی کروات که موفق شد تیم ملی را به جام جهانی برساند، رفتنی شده و قرار نیست تیم ملی ایران را در مسابقات جام جهانی هدایت کند.

پس از آنکه چند روزی شایعه حضور کی‌روش در ایران جدی‌تر از همیش دنبال می‌شد، حالا اما با اتفاقات رخ داده در 48 ساعت اخیر می‌توان گفت که پرونده بازگشت مربی پرتغالی با انتقادات تندی که صورت گرفت منتفی شده‌است.

منتقدان کی‌روش وقتی ماجرای بازگشت او را جدی‌تر از همیشه دیدند پای کار آمدند و تمام تلاش خود را برای جلوگیری از این اتفاق به کار گرفتند. برخی رسانه‌ها، پیشکسوتان و ازهمه مهمتر، برنامه‌های ورزشی صداوسیما دست به دست هم دادند و در برابر بازگشت کی‌روش هر چه در توان داشتند اجرایی کردند.

کار به جایی رسید که حتی در برنامه ورزشی شب گذشته یکی از شبکه‌های سیما، مترجم سابق بلاژوویچ، بگوویچ و برانکو به عنوان کارشناس در مذمت کی‌روش صحبت کرد. مشخص نیست دقیقا چرا باید چلنگر به عنوان یک کارشناس در برنامه‌ای ورزشی تریبون بگیرد.

سرمربی ایرانی جانشین اسکوچیچ کیست؟

اما حالا مهمترین سوال در خصوص جانشین اسکوچیچ است. ایرانی خوش شانسی که قرار است حضور در جام جهانی را بعد از حشمت مهاجرانی و جلال طالبی تجربه کند کیست؟

در ساعات اخیر گزینه‌های مختلفی شنیده می‌شوند، از امیر قلعه نویی تا یحیی گل محمدی و جواد نکونام و حتی وحید هاشمیان.

حالا باید منتظر بمانیم تا به قول علی دایی ببینیم لابی چه کسی قوی تر است؟ هرچند علی دایی در بین گزینه ها مطرح شده، اما به نظر می رسد دایی در همان ابتدای امر به این پیشنهاد پاسخ منفی داده و گفته اصلا علاقه ای به قبول هدایت تیم ملی ندارد.

در آن سو اما شنیده می شود امیر قلعه نویی تلاش زیادی برای بازگشت به تیم ملی داشته و رایزنی‌ها را آغاز کرده است.

به نظر می رسد با توجه به جو بد تیم ملی و چنددستگی در میان بازیکنان، شاید بهترین گزینه بعد از علی دایی، جواد نکونام باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۰
0
0
آخه جواد نکونام چه رزومه ای داره که بخواد بره جام جهانی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->