تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی به دلیل کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است
سرخط خبرها

وزیر کشور: ترویج عفاف و حجاب امری مشفقانه است

  • کد خبر: ۱۱۶۷۲۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶
وزیر کشور: ترویج عفاف و حجاب امری مشفقانه است
احمد وحیدی، وزیر کشور گفت: برخی از مسائل همچون عفاف و حجاب با گفتمان و تذکر قابل رفع است زیرا عفاف و حجاب امری مشفقانه است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر کشور خواستار برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی با عرضه توانمندی‌ها و دستاورهای بخش‌های مختلف در سواحل شد و با اشاره به راه اندازی ۳۵ طرح سالم‌سازی دریا در مازندران توسعه و تقویت زیرساخت‌ها را ضروری دانست.

احمد وحیدی بعدازظهر سه شنبه در جلسه ساماندهی طرح‌های دریا در در سالن جلسات استانداری مازندران با اشاره به اهمیت اقتصاد دریامحور اظهار کرد: یکی از محورهای مهم اقتصادی کشورها دریا محسوب می‌شود و باید از این ظرفیت بهره گیری شود.

وحید با بیان اینکه قدردان تلاش‌های ناجیان غریق هستیم و نباید این افراد بدون بیمه فعالیت داشته باشند تصریح کرد: استانداری مازندران، گیلان و گلستان با پیگیری وزارت کشور نسبت به بیمه حوادث و مسئولیت این عزیزان اقدام خواهند کرد.

وی گفت: اقتصاد دریامحور از قدرت زیادی برخوردار بوده و فرصت کم نظیری برای مردم است و حجم عظیم ۲۰ میلیون مسافر در مازندران فرصت استفاده از دریا و جنگل توام با تلفیق فرهنگ ها و اثرگذاری فرهنگی را دربر دارد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه جلوه مدیریت مناسب جهادی باید نمود پیدا کند افزود: دریا فرصت کم نظیری برای بهره مندی مردم از جاذبه‌های آن است و سواحل تجلی مدیریت برگرفته از الگوهای دینی و جهادی و ایمن نگه داشتن ساحل بسیار حایز اهمیت است.

وحیدی خواستار حضور مستمر هلال احمر و اورژانس در سواحل شد و گفت: ایمن نگه داشتن ساحل مهم است که نیروهای فراجا در این زمینه تلاش و نقش آفرینی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه ساحل باید کنشی وارد شد و نه واکنشی، گفت: برخی از مسائل همچون عفاف و حجاب با گفتمان و تذکر قابل رفع است زیرا عفاف و حجاب امری مشفقانه است، در عین حال دستگاه‌های متولی و فراجا وظیفه برخورد با هنجارشکنان را دارند و اجازه همراهی عامدانه با دشمن در جهت تخریب و آلوده فضا به کسی داده نمی شود.

وزیر کشور با اعلام حمایت از حضور روحانیون در طرح‌های فرهنگی در سواحل درباره ساماندهی حریم ۶۰ متری گفت: برای زیباسازی حریم قانونی ساحل باید برنامه ریزی و طرح تهیه شود.

وحیدی خواستار برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی با عرضه توانمندی‌ها و دستاورهای بخش‌های مختلف در سواحل شد و با اشاره به راه اندازی ۳۵ طرح سالم‌سازی دریا در مازندران توسعه و تقویت زیرساخت‌ها را ضروری دانست و گفت: اقدامات صورت گرفته برای کاهش شمار غریق در دریا شایسته قدردانی است و این طرح با جدیت پیگیری شود.

وی گفت: برنامه میان مدت آماده سازی سواحل برای مردم به نحو مطلوب با حضور بخش خصوصی در بخش زیباسازی ساحل در حال انجام است و پس از آن اجرای برنامه های شاد و با نشاط در دستور کار قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->