بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق گزارش هیئت امور اسرا از شرایط وخیم انسانی و بهداشتی زندان‌های رژیم صهیونیستی دیدار عراقچی با وزرای خارجه مصر و عمان در اسلو تماس تلفنی عارف با استاندار بوشهر | تاکید بر تسریع امدادرسانی به حادثه پتروشیمی بندر دیر سنایی: گردشگری سلامت بخشی از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم کشور است رئیس جمهور سابق آرژانتین به ۶ سال زندان محکوم شد عید‌ی غدیری به عدالت‌خواهان ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد طحان نظیف: لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین ایران و روسیه تائید شد اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید بازداشت بیش از ۱۷ هزار فلسطینی از آغاز جنگ غزه عراقچی خطاب به ترامپ: عاری بودن ایران از سلاح هسته‌ای می‌تواند به پایه اصلی توافق بین ایران و امریکا تبدیل شود آیت‌الله علم‌الهدی: جهاد تبیین برای بیداری جامعه ضروری است | روحیه مبارزه طلبی باید محور فعالیت نیروی‌های انقلابی باشد ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران نگرانی اتحادیه اروپا را برانگیخت تأکید عراقچی بر ادامه غنی‌سازی در ایران یورش بن گویر و همراهانش به مسجد الاقصی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: کالابرگ الکترونیک با دستور رئیس جمهور برای تمام هفت دهک جامعه باید پرداخت شود بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان
سرخط خبرها

وزیر کشور: ترویج عفاف و حجاب امری مشفقانه است

  • کد خبر: ۱۱۶۷۲۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۶
وزیر کشور: ترویج عفاف و حجاب امری مشفقانه است
احمد وحیدی، وزیر کشور گفت: برخی از مسائل همچون عفاف و حجاب با گفتمان و تذکر قابل رفع است زیرا عفاف و حجاب امری مشفقانه است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر کشور خواستار برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی با عرضه توانمندی‌ها و دستاورهای بخش‌های مختلف در سواحل شد و با اشاره به راه اندازی ۳۵ طرح سالم‌سازی دریا در مازندران توسعه و تقویت زیرساخت‌ها را ضروری دانست.

احمد وحیدی بعدازظهر سه شنبه در جلسه ساماندهی طرح‌های دریا در در سالن جلسات استانداری مازندران با اشاره به اهمیت اقتصاد دریامحور اظهار کرد: یکی از محورهای مهم اقتصادی کشورها دریا محسوب می‌شود و باید از این ظرفیت بهره گیری شود.

وحید با بیان اینکه قدردان تلاش‌های ناجیان غریق هستیم و نباید این افراد بدون بیمه فعالیت داشته باشند تصریح کرد: استانداری مازندران، گیلان و گلستان با پیگیری وزارت کشور نسبت به بیمه حوادث و مسئولیت این عزیزان اقدام خواهند کرد.

وی گفت: اقتصاد دریامحور از قدرت زیادی برخوردار بوده و فرصت کم نظیری برای مردم است و حجم عظیم ۲۰ میلیون مسافر در مازندران فرصت استفاده از دریا و جنگل توام با تلفیق فرهنگ ها و اثرگذاری فرهنگی را دربر دارد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه جلوه مدیریت مناسب جهادی باید نمود پیدا کند افزود: دریا فرصت کم نظیری برای بهره مندی مردم از جاذبه‌های آن است و سواحل تجلی مدیریت برگرفته از الگوهای دینی و جهادی و ایمن نگه داشتن ساحل بسیار حایز اهمیت است.

وحیدی خواستار حضور مستمر هلال احمر و اورژانس در سواحل شد و گفت: ایمن نگه داشتن ساحل مهم است که نیروهای فراجا در این زمینه تلاش و نقش آفرینی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه ساحل باید کنشی وارد شد و نه واکنشی، گفت: برخی از مسائل همچون عفاف و حجاب با گفتمان و تذکر قابل رفع است زیرا عفاف و حجاب امری مشفقانه است، در عین حال دستگاه‌های متولی و فراجا وظیفه برخورد با هنجارشکنان را دارند و اجازه همراهی عامدانه با دشمن در جهت تخریب و آلوده فضا به کسی داده نمی شود.

وزیر کشور با اعلام حمایت از حضور روحانیون در طرح‌های فرهنگی در سواحل درباره ساماندهی حریم ۶۰ متری گفت: برای زیباسازی حریم قانونی ساحل باید برنامه ریزی و طرح تهیه شود.

وحیدی خواستار برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی با عرضه توانمندی‌ها و دستاورهای بخش‌های مختلف در سواحل شد و با اشاره به راه اندازی ۳۵ طرح سالم‌سازی دریا در مازندران توسعه و تقویت زیرساخت‌ها را ضروری دانست و گفت: اقدامات صورت گرفته برای کاهش شمار غریق در دریا شایسته قدردانی است و این طرح با جدیت پیگیری شود.

وی گفت: برنامه میان مدت آماده سازی سواحل برای مردم به نحو مطلوب با حضور بخش خصوصی در بخش زیباسازی ساحل در حال انجام است و پس از آن اجرای برنامه های شاد و با نشاط در دستور کار قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->