آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟  اهتزاز پرچم‌های متبرک حرم‌های مطهر ائمه‌اطهار(ع) در جمع معلولان ذهنی + عکس و فیلم احتمال برگزاری یک نشست با موضوع بازنشستگان تامین اجتماعی و تصمیم‌گیری در مورد معوقات فروردین ۱۴۰۴ ابتلا به یک بیماری آزاردهنده از طریق حیوانات خانگی آیا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شده است؟ تحویل ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌های مشهد نصب دکل مخابراتی در سایت مرکز تحقیقات یوزپلنگ آسیایی «توران» آخرین اخبار از وضعیت پرونده قتل امیرمحمد خالقی (۱۱ تیر ۱۴۰۴) توصیه‌هایی برای انتقال اضطراری آثار تاریخی در تهدیدات جنگی هشدار یونسکو به رژیم صهیونیستی درمورد آثار تاریخی ایران جذب داوطلب در ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی احداث ۱۱۰ فضای آموزشی با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز در کرمانشاه صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۱۱ تیر ۱۴۰۴) اکتشاف جدید باستان‌شناسان در ماسوله جنگ و کنکور؛ آزمونی سخت‌تر از درس معاون قوه‌قضائیه: گروسی باید پاسخگوی اقدامات فریبکارانه خود باشد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۴۰ درجه می‌رسد متهم در بازسازی صحنه جنایت: سرم داغ بود و  نفهمیدم چه‌  می‌کنم کشف بیش از ۱۴ تن غذای‌حیوانات قاچاق در تهران دعوت سراسری از عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) برای حفاظت از محیط زیست تصحیح اوراق امتحانی و اعلام نتایج نهایی، زودتر از موعد هرساله رنگ پریدگی، عرق شدید، سردرد و گرفتگی عضلات از علائم گرمازدگی است دستگیری مسافر خارجی حامل بیش از ۲ کیلوگرم طلا در مرز شلمچه آزادی ۱۰۴ زندانی جرائم غیرعمد در تهران طی یک هفته نمون‌برگ هدایت تحصیلی در دهه سوم تیر ۱۴۰۴ صادر می‌شود | افزایش ظرفیت شاخه‌های فنی و حرفه‌ای
سرخط خبرها

قاتلی که همسرش را با ۲۵ ضربه قمه کشته بود به دام افتاد

  • کد خبر: ۱۱۶۷۸۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۹
قاتلی که همسرش را با ۲۵ ضربه قمه کشته بود به دام افتاد
مردی که همسرش را با ۲۵ ضربه هولناک قمه به قتل رسانده بود، پس از چند روز فرار در استان قم بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سحرگاه یازدهم تیر جاری، پرستار بخش کرونای بیمارستان لباس پرستاری به تن کرد و از خانه خارج شد تا به محل کارش برود، اما زمانی که به سر کوچه در خیابان ولیعصر (عج) رسید ناگهان مردی قمه به دست به سوی وی حمله ور شد و او را هدف ضربات مرگبار قمه قرار داد.

آن مرد جوان بی رحمانه تیغه قمه را بر نقاط مختلف پیکر زن ۲۶ ساله فرود می‌آورد به طوری که زن جوان حتی فرصت فریاد هم پیدا نکرد. لحظاتی بعد ضارب سنگدل با مشاهده رهگذرانی که به سوی او می‌دویدند، پیکر خون آلود آن زن را رها کرد و سوار بر یک دستگاه خودرو از محل گریخت.

رهگذران زمانی به محل حادثه رسیدند که زن جوان آخرین نفس هایش را می‌کشید. دقایقی بعد صدای آژیر آمبولانس اورژانس در فضای سکوت صبحگاهی پیچید و امدادگران پیکر غرق در خون پرستار جوان را در حالی به مرکز درمانی رساندند که دیگر علایم حیاتی نداشت و با وارد آمدن بیش از ۲۵ ضربه قمه جان خود را از دست داده بود.

همزمان با گزارش این حادثه وحشتناک به پلیس ۱۱۰، بلافاصله گروهی از افسران دایره تجسس کلانتری آبکوه با دستور سرهنگ ابراهیم خواجه پور عازم محل جنایت شدند و با حفظ صحنه حادثه، مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند.

طولی نکشید که با حضور قاضی دکتر صادق صفری در مرکز درمانی و خیابان ولیعصر (عج)، تحقیقات قضایی در این باره آغاز و مشخص شد که پرستار جوان (مقتول) به دلیل اختلافات خانوادگی با همسرش در کشاکش طلاق بود و از ۲ ماه قبل نیز زندگی مشترک را ترک کرده و با خواهرش در ملک پدری زندگی می‌کرد. بنابر این گزارش، دامنه بررسی‌های تخصصی که با ورود کارآگاهان ورزیده اداره جنایی پلیس آگاهی به مسائل خانوادگی کشیده بود، حکایت از آن داشت که همسر زن جوان در مظان اصلی اتهام قتل قرار دارد.

به همین دلیل تحقیقات برای دستگیری ضارب فراری ادامه یافت تا این که ردزنی‌های پلیسی نشان داد او به سمت تهران متواری شده است. پس از چند روز فعالیت‌های اطلاعاتی، سرنخ‌هایی از حضور متهم فراری در استان قم به دست آمد و بدین ترتیب عملیات کارآگاهان اداره جنایی با صدور نیابت قضایی، وارد مرحله جدیدی شد، اما قبل از آن که کارآگاهان عملیات ضربتی دستگیری وی را به مرحله اجرا بگذارند، او به جمکران رفت و پنج شنبه گذشته در حالی که یقین داشت دیگر راه گریزی ندارد، خود را به نیرو‌های انتظامات مسجد جمکران معرفی کرد و پرده از راز قتل خیابانی همسرش برداشت.

این گونه بود که با تعامل قضایی و هماهنگی‌های صورت گرفته با قاضی شعبه سوم دادسرای عمومی و انقلاب قم، متهم این پرونده جنایی با صدور قرار قانونی روانه زندان شد تا زمینه انتقال وی فراهم شد. شایان ذکر است، ضارب دستگیر شده در همان مراحل اولیه بازجویی به صراحت قتل همسرش را پذیرفت و به وارد آوردن ضربات مهلک قمه اقرار کرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->