آمادگی کامل ناوگان تاکسیرانی برای خدمت‌رسانی در اربعین ۱۴۰۴ فضاسازی مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد مقدس (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) ۵۱ مرکز اسکان و ۴۵۰ ایستگاه صلواتی در خدمت زائران امام رضا (ع) در مشهد آغاز سرویس‌دهی مترو مشهد فردا از ساعت ۷صبح (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) خدمت امدادگران هلال احمر مشهد در  قلب نجف + عکس صدور ۱۹ هزار روادید برای زائران افغانستانی اربعین در مرز چذابه آماده‌سازی ۲ ایستگاه استقبال از زائر همزمان با ایام پایانی ماه صفر در منطقه ۱۰ مشهد سیاحان غربی از عزاداری برای امام‌حسین (ع) در مشهد قدیم چه نوشته‌اند؟ هوای کلانشهر مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم شد | شاخص کیفیت هوا به عدد ۱۶۲ رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) خاموشی شبانه بوستان‌های مشهد | قطع برق، استفاده شبانه شهروندان را از فضای مفرح بوستان‌ها با چالش همراه کرده است نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: با جمع‌آوری ۱۴۰۰ تن زباله اطراف حرم امیرالمؤمنین(ع) در اربعین رکورد زدیم + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در نجف: خادمی زائران اربعین، افتخاری برای مشهد است + فیلم گفتگوی وزرای خارجه روسیه و آمریکا درباره دیدار پوتین و ترامپ اعلام ترکیب سپاهان مقابل الدحیل مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: تامین ۷۵۰ هزار نفر شب اسکان ویژه زائران دهه پایانی صفر در مشهد مقدس + فیلم مروری بر زندگی مشروطه‌خواه برجسته مشهدی و اشعار او اینفوگرافی | اقدامات کمیته تکریم و استقبال از زائران امام رضا(ع) در ارائه خدمات اسکان و ایستگاههای استقبال از زائر شهرداری مشهد شهردار منطقه ۵ مشهد: ۳۰ سوله پروژه مشارکتی شهرک‌های صنعتی آجیل و خشکبار آماده افتتاح است | هیچ معبر خاکی در سطح منطقه نداریم + فیلم افزایش سه و نیم برابری ذرات معلق در هوای مشهد از عصر امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشهد مقدس، اولین شهر هوشمند کشور است

  • کد خبر: ۱۱۶۹۳۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۳
  • ۱
مشهد مقدس، اولین شهر هوشمند کشور است
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: بر اساس ارزیابی های این نهاد بین المللی، شهر مشهد به عنوان اولین شهر هوشمند کشور و سومین شهر هوشمند خاورمیانه شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بدیع مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد در مراسم رونمایی از گواهینامه مشهد به عنوان نخستین شهر هوشمند کشور  گفت: امروز همزمان با روز فناوری ارتباطات، سازمان فاوای شهرداری مشهد از دو دستاورد مهم خودش رونمایی کرد. فاوا مشهد موفق شد گواهی بین المللی «ای تی یو» که یک نهاد معتبر بین المللی است را دریافت کند و در آن شهرهای جهان بر اساس یک سری شاخص های هوشمندی ارزیابی می شوند.

وی تصریح کرد: بر اساس ارزیابی های این نهاد بین المللی، شهر مشهد به عنوان اولین شهر هوشمند کشور و سومین شهر هوشمند خاورمیانه شناخته شده است و یک گواهینامه معتبر جهانی را توانست دریافت کند.

بدیع ادامه داد: رونمایی دوم هم مشارکت با یکی از اپراتورها است که در یک پروژه بزرگ ملی تحت عنوان «اف تی تی ایکس» که قرار است در یک افق ۴ساله ۲۰میلیون پورت اینترنت ثابت پر سرعت انشالله به درب منازل و کسب و کارها برسد. این بستر بر پایه شبکه فیبر نوری و زیرساخت های شهرداری ایجاد می شود و اگر کار به خوبی پیش رود تا پایان سال آینده نزدیک به دویست هزار در فاز اول این پورت های پر سرعت را دریافت می کنند و ایده آل ما پوشش کل شهر مشهد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا مرادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
0
0
با عرض سلام و احترام حسب فرمایش جناب آقای بدیع گرامی که مشهد اولین شهر هوشمند میباشد بجهت صدق گفتار ایشان لطفا نسبت به فعال نمودن نرم افزار پرداخت کرایه اتوبوسهای داخل شهر که توسط من کارت صورت می گیرد باگوشهای دارای NFC نیز مثل سابق قابل پرداخت گردد۔ با سپاس فراوان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->