آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

پلمب ۷۰ دستگاه بازی در شهربازی‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۶۹۸۴
  • ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۳
پلمب ۷۰ دستگاه بازی در شهربازی‌های خراسان رضوی
در طرح نظارتی تابستانه اداره کل استاندارد خراسان رضوی، ۷۰ دستگاه بازی در شهربازی‌های خراسان رضوی پلمب شدند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، در هفته جاری یک نوجوان در اصفهان در اثراستفاده از دستگاه بازی سالتو  درشهربازی جان خود را از دست داد. که کارشناسان به  عدم تاییدیه استاندارد این دستگاه بازی در شهربازی اذعان داشتند.

شهر مشهد به عنوان یکی از کلانشهر های مشهد و از همه مهمتر زائر پذیر بودن آن نیازمند توجه ویژه در امر رسیدگی به شهربازی ها در این شهر است.  با توجه به شروع فصل تابستان و فعالیت شهربازی ها، تعطیلی مدارس و حضور زائران و گردشگران به مشهد ،بیش از پیش توجه به استاندارد دستگاه ها در شهربازی های استان  را می طلبد.

حامد محمدی، معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: تجهیزات شهربازی باید گواهی‌نامه استاندارد داشته باشند تا مجوز بهره‌برداری بگیرند. شهربازی‌هایی را که گواهی‌نامه استاندارد نداشتند، پلمب کردیم و تا زمانی که نواقصشان را رفع کنند، اجازه بهره‌برداری ندارند. باید دوباره برای دریافت گواهی‌نامه اقدام کنند تا به مدار بهره‌برداری برگردند.


وی با بیان اینکه دستگاه‌های شهربازی‌ها دائم در حال کم و زیادشدن هستند و آمار مشخصی نمی‌توان برای تعداد آن‌ها اعلام کرد، افزود: اکنون تعداد تجهیزات شهربازی دارای گواهی‌نامه معتبر ۸۶۸ دستگاه در استان است که در طرح نظارتی تابستانه اداره کل استاندارد خراسان رضوی ۷۰ دستگاه پلمب شدند.
محمدی درباره عمر مفید دستگاه‌های شهربازی گفت: عمر مفیدی نمی‌توان برای دستگاه‌ها تعریف کرد. عمر مفید یک دستگاه به نوع استفاده و تغییر نگهداری و محیطی که قرار دارد، وابسته است.


وی درباره وضعیت شهربازی‌های آبی شهر مشهد گفت: تجهیزات آبی در مشهد خوشبختانه وضعیت خوبی دارند. همه تجهیزاتمان در شهربازی‌های آبی گواهی‌نامه استاندارد دارند و درحال بهره‌برداری هستند. حتی بعضی از این مجموعه‌ها فراتر از گواهی‌نامه، پروانه کاربرد علامت استاندارد را هم از ما گرفته‌اند و کل مجموعه حالت استاندارد دارد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->