آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی
سرخط خبرها
خوش نیت :

مشهد مقصد بعدی گردشگری معلولان باشد

  • کد خبر: ۱۱۷۰۸
  • ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۳
مشهد مقصد بعدی گردشگری معلولان باشد
رئیس شبکه ضایعه نخاعی استان از جشنواره ملی گردشگری معلولان یزد می‌گوید
عظیم زاده| برپایی نخستین جشنواره ملی گردشگری معلولان در کشور اتفاق دوست داشتنی و متفاوتی بود که شهر یزد توانست پیشرو آن باشد. این جشنواره از دهم تا بیستم آذرماه در یزد برگزار شد و سعی کرد با شعار «یزد شهر دوستدار معلول» اتفاق‌های خوبی را در زمینه بازدید معلولان از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری شهر فراهم کند. همین اتفاق بهانه‌ای دستمان داد تا بنشینیم پای صحبت‌های خیرالنساء خوش نیت، رئیس شبکه معلولان ضایعه نخاعی خراسان و تجربه او و همراهانش را از این سفر بشنویم.

هم مسئولان و هم مردم پای کار بودند
خوش نیت درباره تجربیاتی که در این سفر به همراه دوستان و معلولان دیگر داشته است می‌گوید: «این اتفاق یک کار گروهی خوب بود که به همت شورای شهر یزد به ویژه سپنتا نیکنام، رئیس کمیسیون خدمات شهری، انجمن ضایعه نخاعی یزد، میراث فرهنگی و بهزیستی انجام شد. ما توانستیم در این سفر خیلی از اولین‌ها را تجربه کنیم. بازدید از اماکن تاریخی و گردشگری، تور کویرنوردی و بازدید از محیطی مثل زورخانه اتفاق‌های جالب این سیر و سیاحت بود. علاوه بر مسئولان شهری، مردم هم از این اتفاق به شکل شایسته‌ای حمایت کردند، از جوانان زرتشتی شهر گرفته تا هیئت‌های مختلف مذهبی دیگر. تمام هدفشان هم این بود که مهمان‌هایی که قدم به شهرشان گذاشته اند اوقات خوشی را سپری کنند. مثل یک میزبان خوب همه جا همراهی مان می‌کردند، بدون اینکه ردی از ترحم یا دلسوزی در رفتار و کردارشان باشد.»

نگاه یزدی‌ها به معلولان متفاوت است
خوش نیت معتقد است این اتفاق خوب نتیجه نگرش خوب مسئولان شهری به جامعه معلولان است. او می‌گوید: «طی یک نشست هم اندیشی که با مدیران شهری داشتیم، توانستیم به نگاه متفاوت آن‌ها پی ببریم. اینکه یزد شهر دوستدار معلولان است و می‌تواند نخستین جشنواره ملی گردشگری معلولان را برگزار کند دقیقا به علت همین نگرش متفاوت است.» او، حالا به صحبت‌های سپنتا نیکنام در جلسه اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «او معتقد بود این شهر ماست که معلول است؛ نه شما؛ این شهر معلول است، چون نمی‌تواند شرایطی را فراهم کند که تمام افراد با هر سطح توانایی بتوانند از ظرفیت‌های آن استفاده کنند و حالا باید دست به دست هم بدهیم و در شهری که خودمان معلولش کرده ایم، شرایطی را فراهم کنیم که تمام گروه‌های شهری بتوانند از آن استفاده کنند. شنیدن چنین حرف‌هایی از زبان یکی از مدیران شهری واقعا اتفاق خوبی بود.»

سفر به مشهد و زیارت بارگاه امام رضا (ع) مطالبه همیشگی معلولان است
«سفر به یزد تجربه بسیار خوبی بود. خیلی از افراد گروه برای اولین مرتبه بود که سفری را تجربه می‌کردند، آن هم به تنهایی و جدا از خانواده.» این را خوش نیت می‌گوید و ادامه می‌دهد: «این سفر باعث شد تا احساس ناامنی و ترسی که شاید قبل از سفر در وجود خیلی از آن‌ها مشاهده می‌شد، تبدیل شود به یک احساس خوشایند با چاشنی امنیت و استقلال طلبی. امیدوارم چنین اتفاقی در شهر‌ها و استان‌های دیگر ما نیز تکرار شود، مخصوصا مشهد. سفر به مشهد و زیارت حرم امام رضا (ع) آرزوی قلبی و همیشگی دوستان ماست. مشهد به طور کلی زیرساخت‌های خوبی برای معلولان دارد و می‌توان با یک بررسی و پالایش مجدد، معابر و مکان‌های عمومی رابرای معلولان مناسب سازی کنیم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->