توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه
سرخط خبرها

افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق

  • کد خبر: ۱۱۷۲۵۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق
عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۲ برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از رویترز، عربستان به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده نفت دنیا واردات سوخت از روسیه را در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی ۲ برابر کرده تا پاسخگوی افزایش تقاضا برای برق در فصل تابستان باشد و ذخایر نفت خام خود را برای صادرات آزاد بگذارد.

روسیه به‌دنبال تحریم‌های گسترده بین‌المللی به‌خاطر حمله به اوکراین، قیمت فروش نفت و محصولات نفتی خود را بسیار پایین آورده‌است.

افزایش واردات سوخت عربستان از روسیه برای تولید برق نشان می‌دهد جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با چالش بزرگی در منزوی کردن روسیه و پایین آوردن درآمد صادرات انرژی این کشور روبروست.

درحالی‌که بسیاری از کشور‌ها خرید نفت از روسیه را ممنوع کرده‌اند، چین، هند و چندین کشور آفریقایی و خاورمیانه واردات نفت از روسیه را افزایش داده‌اند.

بایدن در هفته پیش رو به عربستان می‌رود تا از این کشور بخواهد عرضه نفت را برای کمک به پایین آوردن قیمت آن و مهار تورم جهانی افزایش دهد.

اما عربستان و سایر کشور‌های تولیدکننده نفت ذخایر مازاد چندانی برای افزایش تولید در کوتاه‌مدت در اختیار ندارند. عربستان به همکاری خود با روسیه در ائتلاف اوپک پلاس ادامه می‌دهد.

اطلاعات سایت رفینیتیو ایکون نشان می‌دهد عربستان ۶۴۷ هزار تن (۴۸ هزار بشکه در روز) سوخت از روسیه از طریق بنادر روسیه و استونی در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی وارد کرده‌است. این رقم در زمان مشابه در سال گذشته برابر با ۳۲۰ هزار تن بود.

عربستان در کل سال گذشته میلادی ۱.۰۵ میلیون تن سوخت از روسیه را وارد کرده بود.

واردات سوخت از روسیه نیاز عربستان به پالایش نفت خام را کاهش داده و میزان نفتی را که برای نیروگاه‌های برق خود نیاز دارد پایین می‌آورد؛ بنابراین نفت خام پالایش نشده بیشتری برای فروش در بازار‌های بین‌المللی با قیمت بالاتر در اختیار خواهد داشت.

عربستان برای تامین نیاز خود به برق به نفت روی آورده‌است. برخی شهر‌های این کشور از میادین گاز طبیعی فاصله زیادی دارند و نمی‌توان از این سوخت پاک برای تولید برق در آن‌ها استفاده کرد.

عربستان سوخت روسیه را از طریق بندر فجیره در امارات وارد می‌کند. این بندر ۱.۱۷ میلیون تن سوخت روسیه را از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا دریافت کرده‌است، درحالی‌که این رقم در زمان مشابه در سال گذشته میلادی برابر با ۰.۹ میلیون تن بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->