فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم
سرخط خبرها

رباینده دختر مشهدی در تهران به دام افتاد

  • کد خبر: ۱۱۷۳۲۱
  • ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۴
رباینده دختر مشهدی در تهران به دام افتاد
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری یک آدم ربا که دختری را از مشهد ربوده و به تهران منتقل کرده بود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی ولیپور گودرزی در تشریح برخی از ماموریت‌های اخیر پلیس آگاهی پایتخت به دستگیری آدم‌ربایی که دختر جوانی را از مشهد ربوده بود و به تهران آورده بود اشاره کرد و گفت:‌ مدتی قبل، رسیدگی به پرونده‌ای درباره دستگیری آدم ربایی که دختر جوانی را از مشهد ربوده به تهران منتقل کرده بود در دستورکار تیمی از کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و کارآگاهان تحقیقات ابتدایی خود را در این زمینه آغاز کردند.

وی با بیان اینکه در تحقیقات اولیه مشخص شد که دختری جوان از سوی مردی با خودرو دزدیده و پس از آن به تهران منتقل شده است، گفت: فرد آدم ربا دختر جوان را به مکانی نامعلوم منتقل کرده بوده بود. در همین راستا نیز تحقیقات ادامه پیدا کرد و مشخص شد که دختر جوان با فشار آدم ربا از دوستان خود در مشهد تقاضای پول کرده است. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به حساسیت رسیدگی به این پرونده ادامه داد: کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی تهران طی انجام تحقیقات گسترده هویت متهم را شناسایی کردند و بر اساس این اطلاعات مشخص شد که او در یکی از قهوه‌خانه‌های جنوب تهران حضور دارد. در همین راستا نیز هماهنگی‌های قضائی انجام شده و ماموران به سرعت به سمت محل مورد نظر اعزام شده و متهم را در یک عملیات پلیسی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. 

ولیپور گودرزی با بیان اینکه متهم دارای سوابق کیفری متعددی بود، گفت: متهم پس از دستگیری به اداره چهارم پلیس آگاهی منتقل شد اما ارتباط خود با دختر ربوده شده را انکار کرد، اما زمانی که با شواهد و مدارک کارآگاهان مواجه شد به جرم آدم ربائی اعتراف کرد و آدرس خانه‌ای که دختر جوان را در آن‌جا نگهداری کرده بود، اعلام کرد. در ادامه پس از اینکه کارآگاهان به خانه اعلام  شده مراجعه کردند دختر مفقود شده را شناسایی کرده و او را به خانواده‌اش بازگرداندند. 

به گفته رئیس پلیس آگاهای تهران بر اساس دستور قضایی متهم برای کشف شدن سایر جرائم احتمالی خود در اختیار کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی است و تحقیقات پلیس ادامه دارد. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->