آماده‌باش ۱۰۰ درصدی ۵۸۰۰ نیروی کارگری به منظور انجام رفت‌وروب معابر در دهه پایانی صفر | استقرار ۶ کانکس ارزاق عمومی و ۸ کانکس نانوایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ و سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | گرما طاقت‌فرسا نخواهد بود مشکلی در تأمین نان و آرد مشهد در دهه پایانی ماه صفر وجود ندارد | فعالیت ۹ نانوایی سیار در اطراف حرم امام‌رضا(ع) افزایش ۳۳ درصدی اهدای خون در روز اربعین در خراسان رضوی ضمیری: سامان‌دهی سیما و منظر شهری مشهدمقدس با الگوی ایرانی‌اسلامی دنبال می‌شود تأکید رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بر میزبانی شایسته از عزاداران دهه آخر ماه صفر «محله‌شناسی» مشهد در «عصر گوهرشاد» | چشم‌اندازی از فضای شهری ۶۰۰ سال پیش در ارض اقدس براساس گزارش «حافظ ابرو» اسامی محرومان هفته اول لیگ برتر مشخص شد گلایه شهروندان از گره‌های کور خیابان پورسینای مشهد | مسیر پر از سنگلاخ مدرسه سخنگوی دولت نوشت: فرصت مشروط برای ثبات منطقه کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی دهه پایانی ماه صفر در مشهد و خراسان رضوی وجود نخواهد داشت  ارائه خدمات مدیریت شهری به ۷۰۰ مسجد مشهد خدمات‌رسانی گسترده ۹ ایستگاه استقبال از زائر در مبادی ورودی مشهد در دهه پایانی ماه صفر مشهد به احترام زائران امام‌رضا (ع) می‌ایستد اکران ۵۰ قاب از مفاخر شهری با تصاویر خادمان امام رضا (علیه‌السلام) در مشهد تصمیم‌گیری درباره الحاق اراضی زعفرانیه طرقبه منوط به بررسی‌های فنی و تصویب در طرح جامع خواهد بود ارائه خدمات مختلف سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد به زائرین پیاده جمع آوری پسماندهای خشک مواکب و ایستگاه‌های مشهد در اربعین حسینی شهردار مشهد مقدس خبر داد: پایان مأموریت خدمات شهرداری مشهد در عراق و آغاز آماده‌سازی برای دهه آخر صفر شهردار مشهد مقدس: اتصال بولوار امام خمینی (ره) به بولوار نماز هفته آینده بازگشایی می‌شود + تصاویر شهردار مشهد مقدس دستور تمدید ساعات کاری خط ۳مترو را در روز اربعین صادر کرد
سرخط خبرها

۱۸۳ بنای غیرقانونی در مشهد تخریب شد

  • کد خبر: ۱۱۷۸۰۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
۱۸۳ بنای غیرقانونی در مشهد تخریب شد
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد از قلع بنای ۱۸۳ بنای غیرقانونی طی سه ماه در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نظارت بر سازوساخت شهری و ایمن‌سازی شهرمان از خانه‌های دارای تخلف ساختمانی و بنا‌های پرخطر یکی از وظایف مدیریت‌شهری محسوب می‌شود و امسال نیز شهرداری مشهد بر مبنای قانون در سه‌ماه ابتدایی امسال اقدام به‌اجرای ۱۸۳ مورد حکم رأی قلع بنا کرده است.

حسین عبدا... زاده با اعلام خبر اجرای این احکام قطع بنا، گفت: از این تعداد ۱۰۹ مورد توسط مالکان و ۷۴ مورد توسط شهرداری احکام مربوط به قطع بنا اجرایی شده است.

وی افزود: همچنین در قالب بند ۱۴ ماده ۵۵ با موضوع ابنیه پرخطر نیز ۱۵۰ مورد از ساخت‌وساز‌های در حال اجرا که فاقد استحکام لازم بوده‌اند قلع شده‌اند.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با بیان اینکه در این مدت از ساخت ۱۰۴ مورد ساختمان که در مرحله پی‌کنی قرار داشته‌اند جلوگیری شده است، اظهار کرد: در کنار این موارد، ۵۸ اسکلت فلزی ساختمان نیز که صاحبان آن‌ها به پلمب توجه نکرده‌اند، با دستور قضایی در همان ابتدای کار جمع‌آوری شده‌اند. وی افزود: همچنین دراین مدت قلع بنای صد مورد باغ‌ویلای غیرمجاز از سوی کمیته صیانت در حریم شهر اجرا شده است.

وی درباره روند پلمب ساخت‌وساز‌های غیرمجاز و تشکیل پرونده در کمیسیون ماده‌صد، گفت: تخلفات ساختمانی از چند طریق شناسایی و مورد پیگرد کمیسیون ماده‌صد قرار می‌گیرند؛ یکی از این راه‌ها شناسایی از مسیر گشت‌های نظارت است که اکنون ۱۶۸ گشت شبانه‌روزی بر ساخت‌وساز‌ها نظارت می‌کنند.

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تصریح کرد: یکی دیگر از راه‌های شناسایی تخلفات ساختمانی گزارش‌های مردمی است که از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ به شهرداری اعلام می‌شود.

وی ادامه داد: در کنار این دو روش، اکنون شناسایی ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در حریم شهر از طریق پهباد نیز فراهم شده است که اکنون به‌صورت آزمایشی ۵ هزار هکتار از زمین‌های حریم شهر توسط پهباد رصد و جمع‌آوری اطلاعات می‌شود.

عبدا... زاده گفت: پس از شناسایی ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، ابتدا به مالکان آن‌ها اخطار داده و در صورت ادامه تخلف، ملک پلمب می‌شود و اگر مالک اقدام به فک پلمب کند، گزارش این اقدام به مرجع قضایی نیز ارسال و برای ملک مذکور در کمیسیون ماده‌صد پرونده تشکیل می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۳۵ هزار پرونده دارای رأی قلع بنا از سال‌های قبل در کمیسیون ماده‌صد رسوب شده است که در حال پیگیری هستیم تا با همکاری قوه‌قضاییه راهکاری برای تعیین‌تکلیف آن‌ها در نظر گرفته شود، تأکید کرد: اکنون با برنامه‌ریزی‌های انجام شده هر پرونده‌ای که از مناطق وارد کمیسیون ماده‌صد شود، در ۱۰ روز تعیین تکلیف و برای آن جریمه یا رأی قلع یا ترکیبی از این دو صادر می‌شود و تا حد امکان نیز رأی‌های صادره اجرایی می‌شوند.

 

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->