مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد؛ توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته؛ جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب و شتم دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور در خانه مادرزنش ! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

دام مرگبار خریدار قلابی خودرو | قتل بخاطر ماشین!

  • کد خبر: ۱۱۷۸۴۳
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
دام مرگبار خریدار قلابی خودرو | قتل بخاطر ماشین!
سارق جنایتکار بعد از شناسایی فروشنده سانتافه در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالا او را به محلی خلوت کشاند و پس از به قتل رساندن وی، خودرو را سرقت کرد. با دستگیری این مرد جوان، راز جنایت دیگری که او یک سال قبل‌تر رقم زده بود، فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش زن جوانی با پلیس یکی از شهرهای استان خوزستان تماس گرفت و خبر از ناپدید شدن مرموز شوهرش داد. او می‌گفت که شوهرش قصد فروش خودروی سانتافه خود را داشته و آخرین بار نیز برای دیدن خریدار از خانه خارج شده و دیگر برنگشته است. ماجرا از همان لحظه نخست برای پلیس مشکوک بود چرا که احتمال داشت فروشنده سانتافه در دام خریداری گرفتار شده باشد که نقشه سرقت خودروی او را داشته است.

از سوی دیگر معلوم شد که مرد ناپدید شده یک روز بعد برای همسرش پیامی ارسال کرده و از او خواسته که نگران وی نباشد و حالش خوب است و پس از آن موبایلش خاموش شده است. ماموران در همان بررسی‌های اولیه متوجه شدند مرد ناپدیدشده برای فروش خودرو خود اقدام به درج آگهی در یکی از سایت‌های خرید و فروش کالا کرده و خریدار از طریق همین آگهی او را شناسایی کرده است. در این شرایط مشخصات خودرو سانتافه به تمامی گشت‌های پلیس اعلام و دستور توقیف آن صادر شد تا اینکه یکشنبه گذشته اتفاقی رخ داد که راز ناپدید شدن مالک سانتافه را فاش کرد.

جنایت هولناک 
درحالی‌که تحقیقات شبانه‌روزی کارآگاهان زیرنظر سرهنگ سهراب حسین‌نژاد، رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان برای یافتن ردی از مرد ناپدیدشده ادامه داشت، روز یکشنبه به آنها خبر رسید که خودرو سانتافه در حوالی اندیمشک از سوی پلیس راهور توقیف شده است.

ماجرا از این قرار بود که آن روز مأموران پلیس راهور با دیدن خودرو مورد نظر، از راننده درخواست مدارک کرده بودند، اما او اقدام به درگیری با مأموران کرده و پیش از اینکه موفق به فرار شود از سوی آنها دستگیر شده است. با این اطلاعات، تیمی از کارآگاهان راهی آنجا شدند و با دستگیری راننده ۲۵ ساله سانتافه، در بازرسی داخل خودرو ۲ عدد پوکه سلاح کمری کشف کردند که نشان می‌داد مالک خودرو احتمالا به قتل رسیده است.

راننده دستگیرشده تحت بازجویی قرار گرفت و با توجه به سرنخ‌ها و شواهد محکمی که پلیس علیه او به‌دست آورده بود به قتل هولناک مالک خودرو اعتراف کرد و گفت: قصد سرقت یک ماشین مدل‌بالا را داشتم و در یکی از سایت‌ها در حال جست‌وجو بودم که چشمم به آگهی فروش سانتافه افتاد. با صاحب ماشین تماس گرفتم و خودم را خریدار جا زدم و با او مقابل یک نمایشگاه اتومبیل قرار گذاشتم. وقتی رسید، به بهانه تست کردن ماشین، پشت فرمان نشستم و به سمت بیابان‌های خلوت پشت نمایشگاه حرکت کردم و وقتی به محل مورد نظر رسیدم، توقف کردم. سلاحی را که از قبل تهیه کرده بودم بیرون کشیدم و با شلیک ۲ گلوله، صاحب ماشین را به قتل رساندم و برای اینکه جسدش پیدا نشود، آن را آتش زدم. پس از آن سوار ماشین شده، راهی تهران شدم و در تهران با گوشی مقتول برای همسرش پیامی فرستادم که او را گمراه کنم و بعد به سمت خوزستان حرکت کردم، اما حوالی اندیمشک، پلیس مرا دستگیر کرد.

اعتراف به جنایتی دیگر 
وقتی مأموران در حال تحقیق درباره قاتل ۲۵ ساله بودند، متوجه نکته مهمی شدند. یک سال قبل این مرد به‌عنوان مظنون در قتل یکی از دوستان صمیمی‌اش از سوی پلیس دستگیر شده بود، اما پس از بررسی‌های گسترده از آنجا که هیچ مدرکی علیه وی نبود، آزاد شده بود؛ بنابراین مأموران درباره این جنایت نیز از او تحقیق کردند تا اینکه وی به قتل دوست صمیمی‌اش در سال ۱۴۰۰ اعتراف کرد.

او گفت: دوستم قصد فروش ماشین پرشیای خود را داشت و به او گفتم که قصد خرید ماشینش را دارم. برای همین به دفترخانه رفتیم و همه کارهای مربوط به معامله ماشین را انجام دادیم، اما برای اینکه پولش را سرقت کنم، وی را به محلی خلوت کشاندم و با ضربات چاقو به قتل رساندم.

سرهنگ حجت‌الله سفیدپوست، جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اعتراف متهم به ۲ جنایت گفت: متأسفانه دلیل بروز بسیاری از جرایم اعتماد بی‌جای افراد هنگام انجام معامله است. مردم هنگام انجام معامله از طریق سایت‌های اینترنتی باید به‌خاطر داشته باشند که نمی‌توان به راحتی به افراد اعتماد کرد و بهتر است در زمان معامله، مخصوصا معاملات ارزشمندی مثل خودرو تنها نباشند و این معاملات را از طریق مراجع رسمی انجام دهند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->