اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد
سرخط خبرها

بغداد: وزرای خارجه ایران و عربستان در عراق دیدار می‌کنند

  • کد خبر: ۱۱۸۲۵۷
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
بغداد: وزرای خارجه ایران و عربستان در عراق دیدار می‌کنند
وزیر امور خارجه عراق با بیان اینکه بغداد در تلاش برای برگزاری نشستی علنی میان وزیران خارجه ایران و عربستان سعودی است، خبر داد نشست‌های آتی ۲ طرف علنی برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق، در گفتگو با شبکه «رووداو» خبر داد که نشست‌های آتی ایران و عربستان سعودی علنی برگزار خواهد شد.

وزیر خارجه عراق در این باره گفت: «وزیران خارجه ایران و عربستان سعودی در بغداد دیدار خواهند کرد. پنج نشست تاکنون میان عربستان سعودی و ایران در سطح امنیتی برگزار شده است. ولی عهد سعودی از ما خواست که میزبان دیدار وزیر خارجه سعودی و همتای ایرانی او در بغداد باشیم.»

فؤاد حسین اضافه کرد: «ما در حال حاضر مشغول هستیم و زمان یک دیدار علنی میان وزیران خارجه دو کشور را مشخص خواهیم کرد.»

حسین همچنین خبر داد: «نشست‌هایی که محرمانه و در سطح امنیتی بودند، با میانجیگری عراق علنی می‌شود.»

وزیر خارجه عراق همچنین به مسئله جان باختن گردشگران عراقی در شمال عراق پرداخت و در این باره گفت: «ما گام‌هایی برای شکایت به شورای امنیت برداشته‌ایم. اعتقادی به جنگ نداریم و روابط با ترکیه باید بر پایه درستی باشد. ترکیه رسما درخواستی برای تشکیل کمیته تحقیقاتی پیرامون حمله به زاخو مطرح نکرده و آن‌ها تنها در رسانه در این باره صحبت کردند.»

فؤاد حسین افزود: «طبق گفته کارشناسان نظامی، ترکیه این حمله را انجام داده است. حزب کارگران کردستان در منطقه‌ای که مورد حمله قرار گرفت، حضور نداشت. عراق، سوریه نیست و ترکیه باید سیاست‌های خود را پس از این رویداد تغییر دهد.»

حسین همچنین بیان کرد: «توافقی امنیتی با ترکیه در کار نیست و آنچه امضاء شده یک صورت‌جلسه است که به سال ۱۹۸۴ باز می‌گردد. قانون اساسی عراق اجازه حضور پ‌ک‌ک در خاک عراق و منطقه کردستان را نمی‌دهد. روابط نمی‌تواند بر اساس تمایل لحظه‌ای ترکیه برای حمله باشد. ما می‌دانیم حزب کارگران کردستان برای ترکیه یک مشکل است، اما آن‌ها برای عراق نیز یک مشکل به شمار می‌آیند.»

وزیر خارجه عراق در ادامه گفت: «عراق می‌تواند اقدام کند؛ اما این کشور خواهان ایجاد مشکل با کشور‌های همسایه نیست. گزینه نظامی، راهکار نیست؛ از این‌رو ما به ترکیه می‌گوییم که به این گزینه تکیه نکند. ما اقدامات دیپلماتیک شورای امنیت ملی را اجرا خواهیم کرد. به گفته کارشناسان نظامی، گلوله‌هایی که شلیک شد، گلوله ۱۵۵ میلیمتری توپ بود که ارتش ترکیه از آن استفاده می‌کند. سفارت ترکیه تعطیل نخواهد شد، اما ترکیه باید بداند که تعامل خود را با عراق تغییر دهد»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->