سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان هفته اول شهریور اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اخراج «منصوره رنجبر» پرستار مشهدی به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن معوقات صحت دارد؟

  • کد خبر: ۱۱۸۴۶۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۰
  • ۸
اخراج «منصوره رنجبر» پرستار مشهدی به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن معوقات صحت دارد؟
بنا بر گزارش‌ها منصوره رنجبر سرپرستار بیمارستان پاستور نو مشهد که به خاطر معوقات خود و همکارانش اعتراض کرده بود برکنار شد.

رنگ آمیز|شهرآرانیوز، ‏در ویدیویی که از او در فضای مجازی منتشر شده می‌گوید: هیچ کس خبر ندارد ما در بیمارستان چه می‌کشیم. وزارت بهداشت بابت کرونا هیچی به پرسنل نداد. او می‌گوید «یک ماه با حقوق ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی من زندگی کنید. اول جواب ما را بدهید تا بتوانیم جواب مریض‌ها را بدهیم».

تعداد بازدید : 806
 
اخراج «منصوره رنجبر» پرستار مشهدی به دلیل اعتراض به پرداخت نشدن معوقات|پادرمیانی علوم‌پزشکی برای سرپرستار مشهدی

 

نتیجه آخرین پیگیری ماجرای پرستار پاستورنو| مدیران باید نقدپذیر باشند

مدیر روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهارکرد: پرستار بیمارستان پاستور نو اعتراض خارج از ادبی انجام نداده و حق با این پرستار است.

صیقلیان گفت: هرچند این پرستار اخراج نشده، اما دانشگاه علوم پزشکی پیگیر بازگشت او به جایگاه شغلی قبلی اش است.

وی تاکید کرد: به محض اطلاع از این اتفاق در مرحله اول بررسی شد تا روند ارائه خدمات به بیماران در این بیمارستان دچار اختلال نشود و خوشبختانه خدمت رسانی به خوبی در جریان بود.

وی گفت: آخرین خبر از ماجرای پرستار این بیمارستان اینکه رایزنی برای بازگشت وی انجام شده، ولی هنوز این اتفاق رخ نداده است!

صیقلیان با بیان اینکه برای جابجایی این پرستار از سوپروایزری به پرستاری دلیل علمی و فنی از سوی بیمارستان ارائه نشد، ادامه داد: مدیران بیمارستان‌ها باید تحمل خود را نسبت به انتقادات بالا ببرند.

وی تاکید کرد: خانه پرستار به عنوان تشکل صنفی پرستار باید نسبت به مطالبه گری‌های صنفی و این ماجرا ورود پیدا می‌کرد.

صیقلیان ادامه داد: این بیمارستان بخش خصوصی است و ورود معاونت درمان به این ماجرا از وظایف تعریف شده ما نیست و دخالت محسوب می‌شود، اما از جهت اهمیت موضوع و برای احقاق حق این پرستار پیگیری‌ها انجام و ادامه خواهد داشت.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
2
6
به والاه حق این پرستارکه ازحقش دفاع کرده این نیست بایدریس بیمارستانواخراج کنن
ناآشنا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
3
5
واقعا کار این خانم بهترین جایزه رو داره ا‌ونم توی شهری که مسئولین عالی رتبه دوزار نمی ارزن
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
3
3
همه جا همینه
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
2
6
حق پرستار بود بی ادبی نکرده ممنون از پیگیری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهشن پول که نمیدین لااقل نقد پذیر باشین
..
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
7
3
پرستاری که اجتماع کردهو مانع کاربقیه شده،امشب اعلام کرد سرپرستارشم کردن.
خب دیگه ازین ب بعد رسم میشه خانما جیغ جیغ کنن برای پستای بالاتر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
سرپرستار بود، کردنش پرستار. از هوش شماها بعید نیست که برعکس فهمیده باشی
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۹
0
0
ایران است دیگر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۳۰
0
0
حالام ک ویزاشو گرفت.... لگد بپرون ویزا بجیر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->