وزیر آموزش و پرورش در مشهد: استکبارستیزی، هویت ذاتی عشایر ایران است | نظام آموزش عشایری کشور اصلاح می‌شود ورود ۵ مگاوات برق خورشیدی به مدار تولید تا پایان سال ۱۴۰۴ در خراسان رضوی روند شناسایی دانش‌آموزان نابغه در بهزیستی‌ها همزمان با روز دانش آموز ۱۴۰۴ آغاز شد کشف یک دستگاه خودروی لندکروز قاچاق به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در رباط کریم (۱۴ آبان ۱۴۰۴) حادثه برای خودروی حامل دانش‌آموزان در دزفول، یک فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشت (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ایران درگیر یکی از طولانی‌ترین دوره‌های خشکسالی چند دهه اخیر! وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در مدارس برای همه مقاطع از ۱۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز می‌شود + فیلم تأمین واکسن آنفلوانزا برای والدین شهدا و جانبازان در تایباد افزایش یافت نامه رئیس نظام پزشکی به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مطالبات بخش درمان پرداخت شود ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی شبانه‌روز گذشته (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ثبت‌نام سهمیه جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی برای ۳۰ هزار نفر آغاز شد (۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴) تأکید ویژه وزیر آموزش و پرورش بر آموزش معلمان و ساماندهی مدارس کانکسی + فیلم دستور معاون‌اول رئیس‌جمهور به وزیر آموزش و پرورش: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد مظفری: مشارکت مردم راهکاری مهم برای عبور از چالش‌ها است | لزوم همکاری همه بخش‌ها در مدیریت شهری
سرخط خبرها

احتمال ابتلای مجدد به زیرسویه جدید اومیکرون پس از یک ماه

  • کد خبر: ۱۱۸۵۹۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۶
احتمال ابتلای مجدد به زیرسویه جدید اومیکرون پس از یک ماه
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: موارد ابتلا و بستری کرونا در ایران نسبت به هفته قبل حدود ۴ برابر افزایش یافته و تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا و تشدید رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا جماعتی با اشاره به هفتاد و چهارمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا اظهار کرد: در این نشست آخرین اطلاعات سویه‌های اومیکرون به‌ویژه BA.4 وBA.5 در جهان بررسی و مشخص شد که در اکثر کشورهای دنیا در اروپا از جمله فرانسه، انگلیس، آلمان، کشورهای آمریکای شمالی، جنوبی، نیوزیلند، استرالیا، ترکیه، قطر، ژاپن و اکثر کشورهای آسیایی، موارد مثبت و مرگ و میر اومیکرون، در حال افزایش است.

وی افزود: در مطالعات مشخص شده که پدیده "ابتلای مجدد" به کرونا در زیرسویه‌های جدید اومیکرون بر خلاف سایر واریانت‌ها که سه ماه بود، به حدود 4 هفته رسیده است و اگر فردی مبتلا به زیرسویه BA.1 شده، ممکن است 4 هفته بعد به همان زیرسویه یا زیرسویه‌های دیگر اومیکرون از جمله BA.2 یا BA.4 یا  BA.5 مبتلا شود. در واریانت‌های قبلی، سیستم ایمنی فرد باعث جلوگیری از عفونت مجدد می‌شد ولی در مورد زیرسویه‌های اومیکرون تا حدود زیادی وجود ندارد و عفونت تا 4 هفته بعد از ابتلا، محتمل است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا خاطرنشان کرد: زیرسویه BA.2.75 در هند شناسایی و گزارش شده است و سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد که این زیرسویه باید بررسی و رصد شود و در حال حاضر اطلاعاتی نداریم که این زیرسویه موجب شدت بیماری نسبت به زیرسویه‌های دیگر اومیکرون می شود یا خیر اما به نظر نمی‌رسد با توجه به یافته‌ها، چنین مسئله‌ای صادق باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 16 هزار مورد ابتلا به آبله میمونی در دنیا شناسایی شده، یادآور شد: سازمان جهانی بهداشت با توجه به افزایش موارد ابتلا به این بیماری، هشدار داده است که باید مورد توجه کشورمان قرار گیرد و اقدامات لازم از جمله تهیه واکسن انجام شود تا در صورت شناسایی این بیماری در کشور، آمادگی لازم داشته باشیم.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: در جلسه روز گذشته نماینده سازمان غذا و دارو در مورد تاریخ انقضای واکسن‌ها و داروها گزارشی ارائه کرد که این روند در دنیا در مورد واکسن فایزر و آسترازنکا هم انجام می‌شود یعنی بعد از 6 ماه بر اساس پروتکل‌ها، استراتژی‌ها و ارزیابی‌های واکسن، تاریخ انقضا پس از تست‌های تخصصی و پایداری می تواند تا 6 ماه یا بیشتر افزایش یابد بنابراین تمدید تاریخ انقضای واکسن‌ها، مسئله جدیدی نیست و در مورد همه واکسن‌ها، چنین فرآیندی وجود دارد که بعد از 6 ماه، با ارزیابی‌های تخصصی سازمان‌های غذا و دارو، تاریخ انقضای واکسن‌ها می‌تواند تغییر پیدا کند.

جماعتی ادامه داد: تاکنون چندین بار تاریخ انقضای واکسن فایزر بر اساس مطالعات و بررسی‌های انجام شده، تغییر یافته که ممکن است 6 یا 9 ماه، دوره انقضا، تمدید شود و این مسئله جدیدی نیست. در مورد سایر واکسن‌ها نیز این فرآیند چندین بار توسط سازمان‌های غذا و دارو کشورهای مختلف انجام شده است.

وی به انجام مطالعات اولیه و تست‌های حیوانی برای تولید واکسن کرونا بر اساس زیرسویه‌های جدید اشاره و خاطرنشان کرد: ممکن است زیرسویه‌های جدید اومیکرون، نسبت به واکسن‌های قبلی تاثیر کمتری بپذیرند و به همین دلیل در دنیا و کشور ما، ارزیابی‌ها انجام شده و نیاز به ساخت واکسن بر اساس سویه اومیکرون، ضروری بنظر می‌رسد و در حال تحقیق و تولید هستند. در ایران چندین شرکت واکسن سازی نیز وارد این پروسه شده‌اند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: بیشترین تاثیر واکسن‌ها در کاهش بستری و مرگ و میر گزارش شده اما الان بحث این است که با استفاده از واکسن ها از ابتلا به بیماری نیز پیشگیری شود و بیشتر روی تقویت سیستم ایمنی مخاطی و تنفسی تمرکز شده  است ‌و‌ برخی از شرکت‌ها به سمت ساخت واکسن های استنشاقی یا خوراکی رفته اند تا علاوه بر کاهش شدت بیماری و مرگ و میر، از ابتلا به کرونا نیز جلوگیری کنند که تحول جدیدی در دنیا به حساب می‌آید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->