وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدابیر جدید پاکستان برای واردات زغال سنگ افغانستان

  • کد خبر: ۱۱۸۶۵۰
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
تدابیر جدید پاکستان برای واردات زغال سنگ افغانستان
روزنامه دان پاکستان گزارش داده است که براساس قرارداد جدید میان دو طرف (دولت پاکستان و طالبان)، صادرات زغال سنگ افغانستان به پاکستان افزون بر گذرگاه چمن – بلوچستان از گذرگاه‌های خرلاچه و غلام‌خان در خیبر پشتونخواه نیز آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در همین حال، مسئولان وزارت معادن و پترولیم طالبان نیز به رسانه‌ها گفته‌اند که درباره ایجاد راه‌های بیشتر برای صادرات زغال سنگ با مقام‌های پاکستانی گفت‌وگو شده است.

عصمت‌الله برهان، سخنگوی طالبان برای این وزارت، گفته که مشکلات فراراه انتقالات باید در بندرهای تورخم، خرلاچه، غلام‌خان و سپین‌بولدک و چمن از بین برداشته شود.

روزنامه دان به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داده است که زغال سنگ افغانستان با کلدار پاکستانی خریداری خواهد شد.


بیشتر بخوانید: چشم طمع پاکستان به زغال سنگ افغانستان


منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->