ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

قالیباف: موضوع محیط‌زیست و دریاچه ارومیه بسیار مهم و حیاتی است| مجلس نسبت به احیای دریاچه ارومیه بی‌توجه نیست

  • کد خبر: ۱۱۸۶۹۷
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
قالیباف: موضوع محیط‌زیست و دریاچه ارومیه بسیار مهم و حیاتی است| مجلس نسبت به احیای دریاچه ارومیه بی‌توجه نیست
رئیس مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی درباره لایحه تصویب اصلاحات ضمایم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها گفت: مجلس و نمایندگان نسبت به موضوع احیای دریاچه ارومیه بی توجه نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدسلمان ذاکر در نشست علنی امروز مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه تصویب اصلاحات ضمایم کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی‌ها ۱۹۷۳ در مخالفت با این لایحه گفت: گزارش مذکور بسیار خوب بوده و شاخص اصلی محیط زیست دریا است، اما کمیسیون کشاورزی و مجلس درخصوص از بین رفتن دریاچه ارومیه باید اظهارنظر کنند، چرا که خطرات خشک شدن دریاچه ارومیه با آلودگی دریا‌ها بسیار متفاوت بوده و باید امروز در رابطه با احیای این دریاچه که جان و مال چندین میلیون نفر به آن وابسته است، صحبت کنند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس یازدهم ضمن تشکر از رئیس مجلس درخصوص توجه به دریاچه ارومیه و بررسی طرح تحقیق و تفحص از ستاد احیای این دریاچه گفت: نباید اجازه دهیم دریاچه ارومیه جان بدهد، از شما درخواست دارم کمک کنید سد‌های منتهی به دریاچه ارومیه رهاسازی شود تا این دریاچه جان ندهد، در این صورت از محیط زیست دفاع کرده ایم، لذا بنده از جهت عدم اولویت طرح موضوع مذکور با آن مخالفم.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این نماینده گفت: ما هفته گذشته در صحن علنی موضوع تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه را که بحثی بسیار مهم و حیاتی بود، بررسی کردیم که تصویب شد. در آنجا بنده و سایر نمایندگان به اهمیت موضوع تاکید کردیم و هیچ یک از نمایندگان نسبت به این موضوع بی توجه نیستند. موضوع محیط زیست و دریاچه ارومیه بسیار مهم و حیاتی بوده، اما امروز تصویب یک لایحه که کنوانسیون بین المللی است در دستور کار قرار دارد و باید در این رابطه صحبت کنیم، لذا درخواست دارم شما نیز در دستور صحبت کنید. مطرح شدن این لایحه به معنای بی توجهی مجلس به دریاچه ارومیه نیست.

محمدرضا صباغیان بافقی نیز در موافقت با این لایحه گفت: امروز بیش از ۱۳۶ کشور این معاهده را امضا کرده و بیش از ۹۸ درصد از افرادی که در دریا‌ها کشتیرانی می‌کنند، به این موارد متعهد هستند، لذا ایران نیز باید به این تعهدات پایبند باشد. امروز عبور و مرور در دریا و حمل مواد مختلف از این طریق افزایش پیدا کرده است که در صورت بی توجهی به قوانین مربوطه، احتمال آسیب جدی به محیط زیست وجود دارد.

نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس یازدهم با بیان اینکه ایران نیز دارای سواحل بسیاری بوده و از دریا برای حمل و نقل کالا استفاده می‌کند و باید به این تعهدات پایبند باشد، ادامه داد: هم اکنون در حال انجام این کار هستیم، اما کار باید از مسیر درست انجام شود لذا نمی‌توانیم از قرارداد‌های بین المللی غافل شویم.

وی ضمن تشکر از رئیس مجلس شورای اسلامی درخصوص موضع گیری پیرامون موضوع ربا در بانک‌ها افزود: این موضوع باید به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد و مجلس پرچمدار حذف ربا از سیستم بانکی باشد، لذا از جنابعالی با توجه به موضعی که در این خصوص گرفته اید، تشکر می‌کنم و امیدوارم مجلس نیز در این مسیر حرکت کند.

صباغیان بافقی اضافه کرد: امروز شاهدیم به دلایل مختلف برخورد مناسبی با برخی از شهروندان در جامعه صورت نمی‌گیرد، ضمن اینکه از رحمات نیروی انتظامی تشکر می‌کنیم، اقدامات این مجموعه باید به نحوی باشد که حق و حقوق شهروندان تضییع نشود، لذا نیروی انتظامی باید به این مهم توجه داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: نیروی انتظامی باید در مقابله با اراذل و اوباش محکم ایستادگی کند، اما رفتار با بانوان ما به نحوی نباشد که حق آن‌ها ضایع شود. وقتی که به صورت علنی مشاهده می‌کنیم حق شهروندی ضایع می‌شود، این سوال پیش می‌آید که بعدا چه اتفاقی پیش خواهد آمد، از این رو خواهشمندم نیروی انتظامی به این موضوع مهم توجه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->