تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

نمایشگاه صنایع دستی خراسان رضوی افتتاح شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۸۷۸۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۵
نمایشگاه صنایع دستی خراسان رضوی افتتاح شد + فیلم
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی خراسان رضوی با حضور ۳۰ استان و ۲۴ شهرستان خراسان رضوی خبر داد.

گروه مشهد | شهرآرانیوز؛ سید جواد موسوی در جمع خبرنگاران عنوان کرد: پس از ۲ سال کرونایی از تمام هنرمندان صنایع دستی ۳۰ استان کشور دعوت کردیم تا با حضور در نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی خراسان رضوی کالاهای خود را عرضه کنند.

وی افزود: ۲ سال محدودیت‌های کرونایی فرصت عرضه محصولات را از هنرمندان صنایع دستی گرفته بود. در حال حاضر این نمایشگاه با استقبال قابل توجه هنرمندان مواجه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: ۱۸۸ غرفه در قالب ۲۵۰۰ متر مربع فضا ایجاد کرده‌ایم که هنرمندان صنایع دستی از ۲۴ شهرستان خراسان رضوی نیز در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

موسوی تاکید کرد: در حالی که یک سوم از جمعیت کشور به مشهد مراجعه می‌کنند فرصت خوبی برای هنرمندان به وجود آمده تا در قالب این نمایشگاه فروش خوبی داشته باشند.
وی تصریح کرد: کار شاخصی که در این نمایشگاه ایجاد شده است، ایجاد غرفه‌ای تحت عنوان اتاق ایرانی است تا هتل‌ها یکی از اتاق‌های خود را به عنوان اتاق ایرانی و با استفاده از صنایع دستی معرفی کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی یادآور شد: نمایشگاه بین‌المللی مشهد فرصت خوبی ایجاد کرده تا در این بازه زمانی بتوانیم صنایع دستی را معرفی کنیم. امیدوارم شهرداری مشهد نیز با تبلیغاتش کمک کند تا زائران نیز از این نمایشگاه استفاده کنند.

موسوی ادامه داد: تسهیلات و کارهایی مانند بیمه هنرمندان انجام شده که برنامه داریم همزمان با این نمایشگاه فرصت استفاده مجدد از این تسهیلات را فراهم کنیم. بالاترین رتبه پرداخت تسهیلات به هنرمندان صنایع دستی را در کشور داریم که با استقبال قابل توجه هنرمندان خراسانی نیز همراه شده است.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->