بیش از ۲۵ درصد از نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: به دنبال ترویج صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد هستیم

  • کد خبر: ۱۱۸۷۹۴
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۰
فرماندار مشهد: به دنبال ترویج صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد هستیم
فرماندار مشهد گفت: یکی از سیاست‎‌های موجود ترویج تولید صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد است، می‌خواهیم علاوه بر بهبود وضعیت معیشت مردم در این مناطق، زندگی به سمت شهر کشیده نشده و زندگی در روستا‌ها جریان داشته باشد.

زهیر موسوی | شهرآرانیوز، محسن داوری در افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و هنر‌های سنتی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت‌های موجود در هنرمندان حاضر در نمایشگاه صنایع‌دستی حاصل کار جمهوری اسلامی است، عنوان کرد: این نمایشگاه به همت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی برپا شده که ما در شهرستان مشهد ظرفیتی ایجاد کرده‌ایم تا بتوانیم از کارآفرینان این صنایع حمایت کنیم تا بیشترین نقش را در این عرصه ایفا کنند.

داوری با بیان اینکه هنرمندان صنایع دستی در مشهد باید شاغل شوند، گفت: این ظرفیت فرصت ویژه‌ای در مشهد محسوب می‌شود که زائران داخلی و خارجی در کنار مردم می‌توانند از آن به خوبی بهره ببرند.

فرماندار مشهد بیان کرد: موضوع معیشت و اقتصاد مهم‌ترین و اولویت‌دارترین عرصه‌ها در کشور است؛ به همین دلیل ظرفیتی که در نمایشگاه‌های صنایع دستی دیده می‌شود، می‌تواند موجی در بهبود شرایط معیشتی و اقتصادی ایجاد کرده و ارزآوری خوبی به همراه داشته باشد.

وی در خصوص نحوه حمایت از هنرمندان صنایع دستی خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که امسال برای توسعه صنایع دستی در نظر گرفته شده، ۵ برابر سال گذشته است که امیدواریم با ارائه این تسهیلات و حمایت‌هایی که در دیگر حوزه‌ها مانند بیمه هنرمندان ایجاد شده، روند تقویتی و رو به رشدی را شاهد باشیم.

فرماندار مشهد یادآور شد: دولت در خصوص حمایت از این قشر از جامعه سرمایه‌گذاری خوبی کرده و یکی از بخش‌هایی که نگاه مثبتی نسبت به آن وجود دارد، تسهیلات ارائه شده به هنرمندان صنایع دستی به ویژه مشاغل خانگی است.

داوری با اشاره به اینکه یکی از سیاست‎‌های موجود ترویج تولید صنایع دستی در حاشیه شهر و روستا‌های اطراف مشهد است، تاکید کرد: می‌خواهیم علاوه بر بهبود وضعیت معیشت مردم در این مناطق، زندگی به سمت شهر کشیده نشده و زندگی در روستا‌ها جریان داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->