اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آشنایی در مهمانی شبانه و دام دختر جوان برای مرد ثروتمند

  • کد خبر: ۱۱۸۹۳۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
آشنایی در مهمانی شبانه و دام دختر جوان برای مرد ثروتمند
۲ نفر که با ربودن مردی ثروتمند او را به گروگان گرفته و حساب بانکی‌اش را خالی کرده بودند پس از دستگیری اعتراف کردند که زن جوانی آن‌ها را برای انجام این کار اجیر کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از چند روز قبل به‌دنبال شکایتی در دادسرای امور جنایی تهران آغاز شد. شاکی که مردی ثروتمند است وقتی در شعبه هفتم بازپرسی در برابر قاضی محسن اختیاری قرار گرفت مدعی شد که زنی شیاد ۲ نفر را برای ربودن و سرقت اموال او اجیر کرده و آدم‌ربایان نیز ۲ ساعت او را به گروگان گرفته‌اند.

شاکی درباره آنچه اتفاق افتاده گفت: مدتی قبل در یک مهمانی شبانه با دختر جوانی آشنا شدم و بعد از چند مرتبه دیدنش به او علاقه‌مند شدم و از او خواستگاری کردم. او هم جواب مثبت داد و بعد از آن بود که رفت‌وآمدهای‌مان شروع شد. هر مرتبه که با او بیرون می‌رفتیم کلی خرید می‌کرد. از لباس گرفته تا جواهرات و پول همه خرید‌ها را هم من می‌دادم.

بعد از مدتی وقتی به‌خودم آمدم متوجه شدم که دختر مورد علاقه‌ام هفته‌ای یکی دو مرتبه من را به خرید می‌برد و همیشه هم هزینه خریدهایش پای من است. این نشان می‌داد که او من را بیشتر برای پولم می‌خواهد و بیشتر قصد اخاذی دارد. به همین دلیل بعد از آخرین دیدارمان به او پیام دادم و گفتم که دیگر مایل به ادامه این رابطه نیستم و از تصمیمم برای ازدواج با او منصرف شده‌ام. بعد از این تصمیم دختر جوان به‌شدت عصبانی شد و گفت به هر قیمتی که شده باید رابطه‌‎مان ادامه داشته باشد و اگر رابطه‌ام را با او قطع کنم بد می‌بینم.

شاکی ادامه داد: چند روزی از پایان رابطه‌ام با دختر جوان می‌گذشت و من در خیابان نزدیک خانه‌ام سوار خودروام که یک ماشین شاسی‌بلند است در حال رانندگی بودم که ناگهان یک پژو ۲۰۶ جلویم پیچید و با خودروام تصادف کرد. کاملا معلوم بود که این تصادف عمدی است. همان موقع ناخودآگاه تهدید‌های دختر جوان به یادم آمد که گفته بود بد می‌بینی.

سرنشینان پژو ۲۰۶ سه‌پسر جوان و قوی‌هیکل بودند و با خودم فکر کردم که از طرف دختر جوان هستند. به‌خاطر همین از خیر خسارتی که به ماشینم وارد شده بود گذشتم و از ماشین پیاده نشدم، اما آن ۳ نفر با اصرار من را پیاده و به زور سوار ماشین خودشان کردند و بردند.
مالباخته در ادامه گفت: آن‌ها من را به جای نامعلومی بردند و حدود ۲ ساعت من را به گروگان گرفتند. با تهدید‌هایی که می‌کردند مجبور شدم رمز کارتم را به آن‌ها بدهم و آن‌ها موجودی حساب بانکی‌ام را خالی کردند. بعد از ۲ ساعت سرانجام آن‌ها رهایم کردند و گفتند هرطور که شده باید به رابطه‌ام با دختر جوان ادامه دهم وگرنه دوباره سراغم می‌آیند. من هم بعد از آزاد شدن تصمیم گرفتم از آن‌ها شکایت کنم.

به‌دنبال این شکایت به دستور بازپرس پرونده تحقیقات فنی در این‌باره در پلیس آگاهی آغاز شد. مأموران نخست به بررسی حسابی که پول‌های شاکی به آن واریز شده بود پرداختند و متوجه شدند که این حساب مسدود شده است. آن‌ها در ادامه با بررسی دوربین‌های مداربسته‌ای که در محل تصادف ساختگی قرار داشت توانستند شماره پلاک خودروی متهمان را به‌دست آورده و در ادامه ۲ نفر از آنان را دستگیر کنند.

دستگیرشدگان وقتی تحت بازجویی قرار گرفتند اتهام ربودن و دستبرد به‌حساب بانکی شاکی را پذیرفتند، اما گفتند از سوی یک زن برای این کار اجیر شده بودند. یکی از آن‌ها گفت: راستش را بخواهید دوست‌مان که حالا فراری است ما را برای این کار دعوت کرد و گفت باید شاکی را ربوده و چند ساعتی او را تهدید کنیم. او گفت زن جوانی برای این کار پول خوبی به ما می‌دهد. ما هم بدون اینکه این زن را بشناسیم قبول کردیم، اما حالا دوست‌مان فراری و ما گرفتار شده‌ایم.
براساس این گزارش هم‌اکنون دو متهم در بازداشت به‌سر می‌برند و تحقیقات برای دستگیری همدست فراری‌شان و روشن شدن نقش زن جوان در این پرونده ادامه دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->