مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

آشنایی در مهمانی شبانه و دام دختر جوان برای مرد ثروتمند

  • کد خبر: ۱۱۸۹۳۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
آشنایی در مهمانی شبانه و دام دختر جوان برای مرد ثروتمند
۲ نفر که با ربودن مردی ثروتمند او را به گروگان گرفته و حساب بانکی‌اش را خالی کرده بودند پس از دستگیری اعتراف کردند که زن جوانی آن‌ها را برای انجام این کار اجیر کرده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از چند روز قبل به‌دنبال شکایتی در دادسرای امور جنایی تهران آغاز شد. شاکی که مردی ثروتمند است وقتی در شعبه هفتم بازپرسی در برابر قاضی محسن اختیاری قرار گرفت مدعی شد که زنی شیاد ۲ نفر را برای ربودن و سرقت اموال او اجیر کرده و آدم‌ربایان نیز ۲ ساعت او را به گروگان گرفته‌اند.

شاکی درباره آنچه اتفاق افتاده گفت: مدتی قبل در یک مهمانی شبانه با دختر جوانی آشنا شدم و بعد از چند مرتبه دیدنش به او علاقه‌مند شدم و از او خواستگاری کردم. او هم جواب مثبت داد و بعد از آن بود که رفت‌وآمدهای‌مان شروع شد. هر مرتبه که با او بیرون می‌رفتیم کلی خرید می‌کرد. از لباس گرفته تا جواهرات و پول همه خرید‌ها را هم من می‌دادم.

بعد از مدتی وقتی به‌خودم آمدم متوجه شدم که دختر مورد علاقه‌ام هفته‌ای یکی دو مرتبه من را به خرید می‌برد و همیشه هم هزینه خریدهایش پای من است. این نشان می‌داد که او من را بیشتر برای پولم می‌خواهد و بیشتر قصد اخاذی دارد. به همین دلیل بعد از آخرین دیدارمان به او پیام دادم و گفتم که دیگر مایل به ادامه این رابطه نیستم و از تصمیمم برای ازدواج با او منصرف شده‌ام. بعد از این تصمیم دختر جوان به‌شدت عصبانی شد و گفت به هر قیمتی که شده باید رابطه‌‎مان ادامه داشته باشد و اگر رابطه‌ام را با او قطع کنم بد می‌بینم.

شاکی ادامه داد: چند روزی از پایان رابطه‌ام با دختر جوان می‌گذشت و من در خیابان نزدیک خانه‌ام سوار خودروام که یک ماشین شاسی‌بلند است در حال رانندگی بودم که ناگهان یک پژو ۲۰۶ جلویم پیچید و با خودروام تصادف کرد. کاملا معلوم بود که این تصادف عمدی است. همان موقع ناخودآگاه تهدید‌های دختر جوان به یادم آمد که گفته بود بد می‌بینی.

سرنشینان پژو ۲۰۶ سه‌پسر جوان و قوی‌هیکل بودند و با خودم فکر کردم که از طرف دختر جوان هستند. به‌خاطر همین از خیر خسارتی که به ماشینم وارد شده بود گذشتم و از ماشین پیاده نشدم، اما آن ۳ نفر با اصرار من را پیاده و به زور سوار ماشین خودشان کردند و بردند.
مالباخته در ادامه گفت: آن‌ها من را به جای نامعلومی بردند و حدود ۲ ساعت من را به گروگان گرفتند. با تهدید‌هایی که می‌کردند مجبور شدم رمز کارتم را به آن‌ها بدهم و آن‌ها موجودی حساب بانکی‌ام را خالی کردند. بعد از ۲ ساعت سرانجام آن‌ها رهایم کردند و گفتند هرطور که شده باید به رابطه‌ام با دختر جوان ادامه دهم وگرنه دوباره سراغم می‌آیند. من هم بعد از آزاد شدن تصمیم گرفتم از آن‌ها شکایت کنم.

به‌دنبال این شکایت به دستور بازپرس پرونده تحقیقات فنی در این‌باره در پلیس آگاهی آغاز شد. مأموران نخست به بررسی حسابی که پول‌های شاکی به آن واریز شده بود پرداختند و متوجه شدند که این حساب مسدود شده است. آن‌ها در ادامه با بررسی دوربین‌های مداربسته‌ای که در محل تصادف ساختگی قرار داشت توانستند شماره پلاک خودروی متهمان را به‌دست آورده و در ادامه ۲ نفر از آنان را دستگیر کنند.

دستگیرشدگان وقتی تحت بازجویی قرار گرفتند اتهام ربودن و دستبرد به‌حساب بانکی شاکی را پذیرفتند، اما گفتند از سوی یک زن برای این کار اجیر شده بودند. یکی از آن‌ها گفت: راستش را بخواهید دوست‌مان که حالا فراری است ما را برای این کار دعوت کرد و گفت باید شاکی را ربوده و چند ساعتی او را تهدید کنیم. او گفت زن جوانی برای این کار پول خوبی به ما می‌دهد. ما هم بدون اینکه این زن را بشناسیم قبول کردیم، اما حالا دوست‌مان فراری و ما گرفتار شده‌ایم.
براساس این گزارش هم‌اکنون دو متهم در بازداشت به‌سر می‌برند و تحقیقات برای دستگیری همدست فراری‌شان و روشن شدن نقش زن جوان در این پرونده ادامه دارد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->