سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانو درآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آنهاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد در قطاری در آلمان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) برق بیش از ۵۰ هزار نفر در مسکو پس از حمله پهپادی قطع شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) یک آمریکایی هنگام ورود به ساختمان کنگره با سلاح گرم بازداشت شد سخنگوی وزارت خارجه: تماس‌هایی به‌طور غیرمستقیم وجود دارد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان وارد شهر خانکندی جمهوری آذربایجان شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی: ایران آماده مذاکرات جدید است حمله پهپادی گسترده اوکراین به مناطق مختلف روسیه (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دو سیلوی گندم در بندر بیروت فروریخت + فیلم

  • کد خبر: ۱۱۹۵۰۷
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۷
دو سیلوی گندم در بندر بیروت فروریخت + فیلم
منابع لبنانی خبر دادند که دو سیلوی گندم در بندر بیروت، فرو ریخته است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع لبنانی از فرو ریختن دو سیلوی گندم در بندرگاه بیروت خبر دادند.

پایگاه خبری النشره ضمن اعلام این خبر، گزارش داد که وزارت بهداشت لبنان، از چند روز پیش، دستورالعملهایی در صورت فرو ریختن اجزاء این سیلوها صادر کرده بود.

این در حالی است که تا کنون آماری از تلفات احتمالی این حادثه منتشر نشده است.

وزارت بهداشت همچنین تأکید کرد که در صورت فروریختن این سیلوها، افرادی که در منازل یا اماکن سر بسته حضور دارند، از دستگاههای تهویه هوا استفاده کنند.

این نهاد لبنانی تأکید کرد، افرادی که در اماکن باز قرار دارند، باید از ماسکهای قوی استفاده کنند و هر چه سریعتر به نزدیکترین مکان سرپوشیده بروند و از منزل خارج نشوند.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->