آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قرارداد تسلیحاتی ۳ میلیارد دلاری میان عربستان و آمریکا| موشک‌های پاتریوت و تاد در راه عربستان و امارات

  • کد خبر: ۱۱۹۸۷۲
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
قرارداد تسلیحاتی ۳ میلیارد دلاری میان عربستان و آمریکا| موشک‌های پاتریوت و تاد در راه عربستان و امارات
منابع خبری از قرارداد تسلیحاتی میان عربستان و آمریکا به ارزش ۳ میلیارد دلار خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون اعلام کرد که وزارت خارجه این کشور با فروش ۳ میلیارد دلار موشک‌های پاتریوت به عربستان سعودی موافقت کرده است.

به گزارش الخلیج الجدید براساس گزارش منابع مختلف، وزارت خارجه آمریکا سه شنبه با فروش احتمالی ۳۰۰ موشک پاتریوت به عربستان موافقت کرد.

این معامله شامل پشتیبانی فنی و مهندسی و خدمات لجستیکی و همچنین سیستم‌های تست، قطعات یدکی، حمل و نقل و برنامه‌های آموزشی است.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که همچنین فروش  ۲.۲۵ میلیارد دلار تسلیحات آمریکایی به امارات متحد عربی در قالب موشک‌های تاد را تائید کرده است.

تائید فروش تسلیحات نظامی آمریکایی به عربستان و امارات کمتر از ۳ هفته پس از آن صورت می‌گیرد که «جو بایدن» برای اولین بار به عنوان رئیس جمهور آمریکا به عربستان سعودی سفر کرد. سفری که به اعتقاد بسیاری دستاورد مورد نظر واشنگتن از جمله در زمینه همراهی ریاض در بازار نفت را نداشت. این سفر حتی در میان گروه‌های آمریکایی نیز با انتقاد‌های زیادی همراه شد و بسیاری سفر بایدن به عربستان را فاقد دستاورد عنوان کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->