پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تاثیر قطعی معدل برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه فرهنگیان «انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد شاخص کیفیت هوای خوزستان قابل قبول است | تکذیب وضعیت قرمز اهواز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده وزیر سابق آموزش و پرورش: مدرسه‌سازی به معنای تحقق عدالت آموزشی نیست کشف بیش از ۱۲ میلیون مواد محترقه غیرمجاز طی یک ماه گذشته دستمزد معلمان خریدخدمات، اسفند ۱۴۰۳ به طور کامل پرداخت می‌‎شود فقر، بزرگ‌ترین دشمن حاکمیت‌ها و بشریت پیشنهاد اصلاح قانون تامین اجتماعی برای برقراری «حق اولاد» | کاهش روز‌های متصل به بیمه از ۷۲۰ به ۳۰ روز مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ نذر خون در ماه مبارک رمضان مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش: بیمه تکمیلی فرهنگیان جدید‌الاستخدام آغاز می‌شود ۴۷ درصد ظرفیت واحد‌های اقامتی خراسان رضوی تکمیل شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) سرقت‌های سریالی از فروشگاه زنجیره‌ای فعالیت ۵ بیمارستان و درمانگاه تأمین‌اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در مشهد دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | فردا از گسترش بارش‌ها در سطح استان کاسته می‌شود تهاتر سهام دولت با تأمین اجتماعی، بدون تشریفات قانونی مدارس از برگزاری امتحانات در ایام رمضان خودداری کنند فوت ۱۳۵۰ بیمار تالاسمی از سال ۱۳۹۷ تاکنون درپی اعمال تحریم‌های دارویی آیا سمنو، برای مبتلایان به دیابت و کبدچرب خوب است؟ روزه‌داری و بیماری‌های کلیوی | تصمیمی که نباید بدون مشورت با پزشک گرفت بارش باران در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر طی امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) عمل سلول‌درمانی بر روی یک کودک مبتلا به اوتیسم در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد باموفقیت انجام شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) اعتبار ۳۰ همتی برای طرح «پزشک خانواده» در ۱۴۰۴ شکست مجدد رکورد تأمین شیر خشک در کشور تغذیه با شیر مادر، سرمایه‌گذاری مطمئن برای سلامت کودکان حوادث ترافیکی، علت نیمی از مرگ‌های کودکان زیر ۵ سال خوشاب خراسان رضوی
سرخط خبرها

امدادرسانی به بیش از ۷۸ هزار تن در سیل | ادامه عملیات در ۱۴ استان

  • کد خبر: ۱۲۰۰۵۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
امدادرسانی به بیش از ۷۸ هزار تن در سیل | ادامه عملیات در ۱۴ استان
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشورمان آخرین وضعیت امدادرسانی در حوادث مربوط با سیل و آبگرفتگی در کشور را تشریح کرد و از ارائه خدمات امدادی به بیش از ۷۸ هزار نفر از ابتدای مردادماه تا صبح امروز خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ولیپور با تشریح گزارش خدمات امدادی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشورمان حوادث مربوط با سیل و آب‌گرفتگی در کشور اظهارکرد: از ابتدای مرداد ماه تا صبح امروز ۲۶ استان شامل آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهار محال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، قزوین، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تاثیر مداخلات جوی و درپی آن سیل و آبگرفتگی قرار داشتند که امدادگران سازمان امداد و نجات نیز عملیات‌های امدادی متعددی را در آنها انجام دادند. 

وی با بیان اینکه ۱۶۸ شهرستان، ۱۴۱ شهر، ۱۴۲۸ روستا و ۱۶۲ محور مواصلاتی از این ۲۶ استان درگیر سیل و آب گرفتگی بودند، گفت: در مجموع از ابتدای مرداد ماه تا صبح امروز به بیش از ۷۸ هزار نفر امدادرسانی در این مناطق امدادرسانی شد. ۳۵۶۲ تن نیز به اماکن امن منتقل شده و عملیات رهاسازی برای ۴۹۰ دستگاه خودروی سواری نیز انجام شد.

اسکان اضطراری بیش از ۱۱ هزار نفر

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از ۲۱۹۴ باب منزل مسکونی نیز عملیات تخلیه آب انجام شده است، گفت: همچنین در این مدتت ۱۱ هزار و ۲۱۲ تن اسکان اضطراری داده شده و ۵۶ مصدوم نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. 

به گفته ولیپور ۶۲۱۳ نیروی عملیاتی جمعیت هلال احمر در ۱۳۹۳ تیم و به وسیله ۱۰۲۴ دستگاه خودروی امدادی در این عملیات‌ها حضور داشتند.

وی درباره اقلام امدادی توزیع شده در میان آسیب دیدگان سیل در کشور نیز گفت: ۱۸۹۹ دستگاه چادر و ۲۹ هزار و ۲۶۰ تخته پتو به همراه ۱۰ هزار و ۷۸ تخته موکت و بالغ بر ۴۴ تن نایلون نیز در میان سیل زدگان توزیع شده است. ۱۶ هزار و ۸۲۸ بسته غذایی نیز از سوی هلال احمر در اختیار افراد متاثر از سیل قرار گرفته است. 

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در حال حاضر عملیات امدادرسانی در ۱۴ استان کشور  شامل تهران، اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و هرمزگان ادامه دارد و در باقی استان‌ها عملیات به پایان رسیده است.

ولیپور درباره اقدامات انجام شده از سوی هلال احمر پس از اعلام هشدار هواشناسی نیز گفت: پس از اعلام هشدار سازمان هواشناسی سازمان امداد و نجات امدادگران را در استان‌هایی که هواشناسی نسبت به وقوع سیل در آنها هشدار داده بود به حالت آماده‌باش درآورد.

وی با بیان اینکه سیلاب‌های اخیر ناشی از پدیده مانسون بوده است، گفت: مانسون نسیم‌های دریایی شدیدی است که در فصل تابستان منجر به بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیلاب می‌شود که شاهد اثرات این پدیده در کشور بودیم. همچنین در پی هشدار هواشناسی بلافاصله بالگردهای امدادی در استان‌های در معرض خطر به حالت آماده‌باش درآمد و انبارهای امدادی نیز از نظر تجهیزات اسکان، اقلام زیستی و مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته و در موارد لزوم تقویت شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->