اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

سفر بمب نقل و انتقالاتی استقلال به تهران

  • کد خبر: ۱۲۰۲۶۵
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
سفر بمب نقل و انتقالاتی استقلال به تهران
اگر توافق نهایی با مدیران استقلال حاصل شود، امروز محمد محبی به ایران سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محبی یکی از چهره‌های خبرساز در نقل و انتقالات فوتبال بوده است؛ این وینگر توانمند که در عضویت تیم سانتاکلارای پرتغال است، مورد توجه آبی پوشان تهرانی قرار گرفته و به نظر می‌رسد اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، انتقال او به زودی انجام بشود.

مدیران باشگاه استقلال با همتایان خود در باشگاه پرتغالی برای پرداخت مبلغ رضایتنامه به توافق رسیده اند و مراحل انعقاد قرارداد قرضی انتقال محبی به جمع آبی پوشان پایتخت به سرعت در حال انجام است. از این رو برخی جزییات قرارداد باقیمانده که به نظر می‌رسد تا ساعات آینده همه چیز نهایی شد و شاهد حضور ستاره جدید در استقلال باشیم.

حضور محبی در استقلال موضوعی است که هواداران استقلال بشدت از آن استقبال می‌کنند و به همین خاطر آبی‌ها منتظر اعلام رسمی باشگاه درباره جذب محمد محبی است.

بر اساس روند مذاکرات میان مسئولان استقلال با باشگاه پرتغالی و توافقات صورت گرفته، به احتمال فراوان محبی از روز یکشنبه در تمرینات استقلال نیز حاضر خواهد شد.

با توجه به اینکه محبی در تمرینات سانتاکلارا حضور داشته، مشکل جسمانی و بدنی خاصی ندارد و می‌تواند سریعا به تمرینات گروهی استقلال اضافه شود. با این تفاسیر احتمالا شاهد حضور محبی در بازی با سپاهان هم خواهیم بود. این بازیکن در سپاهان رشد کرد و راهی اروپا شد و حالا شاید شرایط برایش طوری رقم بخورد که اولین بازی فصل خود را در بازگشت به ایران مقابل طلایی پوشان اصفهانی برگزار کند.
منبع: ورزش ۳

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->