پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین رئیس جمهور در افتتاح پالایشگاه NGL ۳۱۰۰ دهلران: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار گاز مشعل هدر می رود | از متخصصان دلسوز و بومی استانی استفاده کنیم رئیس جمهور اسبق ایران: آمریکایی‌ها در مقاطع مختلف دنبال بهانه‌ برای حمله به ایران بودند لابی‌ها در صنعت خودرو مانع از اجرای قانون ساماندهی بازار خودرو می‌شوند سهم دهک‌های پایین جامعه از یارانه‌های پنهان؛ تقریباً هیچ است تسلیت رئیس جمهوری به نخست وزیر پاکستان در پی درگذشت شهروندان این کشور در حادثه سیل بهره‌برداری از طرح جمع‌آوری گازهای همراه میدان‌های جنوب استان ایلام با حضور وزیر نفت شهادت مدیر اوقاف شمال غزه؛ طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷ فلسطینی شهید شدند (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شاهزاده سعودی: عربستان با جنایتکار جنگی مثل نتانیاهو عادی‌سازی نمی‌کند با کوزه خشکیده نمی‌شود آب تعارف کرد! پایان نشست آلاسکا بدون آتش‌بس| راز نامه محرمانه ملانیا ترامپ به پوتین درباره کودکان ربوده شده چه بود؟ استاندار خراسان رضوی: امسال مشهد میزبان ۲ برابر جمعیت زائران اعزامی به اربعین است نماینده ادوار مجلس: باید تا جای ممکن از جنگ، خصومت و درگیری پرهیز کنیم حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر اسبق امور خارجه: زمان پارادایم فرا رسیده است عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط
سرخط خبرها

در سالروز حادثه مزارشریف؛ تهران بر ضرورت روشن شدن ابعاد حمله به کنسولگری ایران در «هرات»

  • کد خبر: ۱۲۰۳۸۵
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۹
در سالروز حادثه مزارشریف؛ تهران بر ضرورت روشن شدن ابعاد حمله به کنسولگری ایران در «هرات»
وزارت امور خارجه ایران در سالروز حادثه تروریستی شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف در بیانیه‌ای، بر ضرورت روشن شدن ابعاد حادثه به عنوان مطالبه‌ای قطعی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در متن بیانیه وزارت امور خارجه ایران در سالروز حادثه تروریستی شهادت دیپلماتهای ایرانی در مزار شریف آمده است : «هفدهم مرداد ماه یادآور خاطرات بسیار تلخی است که در سال ۱۳۷۷ بر دستگاه سیاست خارجی و ملت ایران تحمیل شد.

۲۴ سال پیش و در بحبوحه نبردهای داخلی افغانستان و در پی ورود نیروهای طالبان به شهر مزار شریف، بر خلاف تعهدات اخلاقی، انسانی و بین‌المللی به نمایندگی کشورمان در شهر مزار شریف حمله شد و دیپلمات‌ها و خبرنگار جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسیدند.

محکومیت گسترده آن جنایت از سوی جامعه بین المللی و نیز همدلی و همدردی خاطره انگیز مردم نجیب افغانستان، جلوه‌های درخشانی از یگانگی مردمان دو کشور را رقم زد و موجب شد جمهوری اسلامی ایران خویشتندارانه و بزرگ‌منشانه، بر اساس مصالح عالیه دو ملت، در کنار خواهران و برادران افغانستانی خود بایستد و از خواست و اراده آنان حمایت کند .

مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت مظلوم افغانستان ایستاده و از هر راه‌حلی که منجر به صلح، ثبات و آرامش پایدار به نفع مردم در این کشور شود و پاسدار دستاورد سال‌ها مجاهدت در برابر اشغال خارجی و حراست از خون شهدای عزیز افغانستان باشد، پشتیبانی می کند.

تجربه نشان می‌دهد که هم‌اکنون نیز تشکیل دولتی متشکل از همه نخبگان افغانستانی به نمایندگی از تمامی سلایق و اقوام عزیز این کشور که احساس تعلق مردم افغانستان نسبت به آن دولت را به همراه آورد، می‌تواند راه‌گشای مسیر افغانستان رنجدیده به سمت توسعه، پیشرفت و آبادانی و افزایش توان مقابله مردم در برابر فشارها و تحریم‌های ظالمانه غرب باشد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز حادثه مزارشریف و محکوم کردن آن جنایت فراموش نشدنی، بر ضرورت روشن شدن ابعاد حادثه به عنوان مطالبه ای قطعی تاکید می نماید.

همزمانی سالگرد این حادثه تروریستی در سال‌جاری با عاشورای حسینی را مغتنم شمرده، رحمت و رضوان الهی را برای همه شهدا به ویژه شهدای مظلوم حادثه تروریستی مزارشریف مسئلت می نمائیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->