توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ضد و نقیض های استیضاح وزیر نفت

  • کد خبر: ۱۲۰۷۲
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
ضد و نقیض های استیضاح وزیر نفت
در حالی که خبرگزاری فارس به نقل از عضو کمیسیون انرژی مجلس از پا برجا ماندن استیضاح وزیر نفت نوشته اما خبرگزاری ایسنا در گفتگو با عضو دیگری از همین کمیسیون از لغو آن می گوید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره روند استیضاح بیژن زنگنه وزیر نفت گفت: تا الان درخواست استیضاح زنگنه توسط حسنوند به صحن ارسال نشده است و در واقع یک خلاف آیین‌نامه‌ای انجام شده و این اولین باری است که استیضاح یک وزیر نوشته می‌شود، ولی به صحن ارسال نمی‌شود و شما مطمئن باشید که نمایندگان هم امضایشان را پس نمی‌گیرند و نخواهند گرفت.

از سویی دیگر علی بختیار در گفتگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: امروز کمیسیون جلسه‌ای به صورت داخلی و بدون حضور متقاضیان استیضاح وزیر نفت درباره موضوع استیضاح وزیر نفت برگزار کرد و مسائلی در این جلسه مطرح شد.

وی در ادامه اظهار کرد: استیضاح کنندگان خود بنا به مصالحی از پیگیری استیضاح وزیر نفت منصرف شدند و این مسئله منتفی است.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار تصریح کرد: در ادامه نیز جلال میرزایی، امیری خامکانی و علی ادیانی برای حضور در کمیسیون تلفیق به نمایندگی از کمیسیون انرژی انتخاب شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->