پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است
سرخط خبرها

سهم ۳۷ میلیاردی مترو مشهد گلبهار از بودجه ۹۹

  • کد خبر: ۱۲۱۴۶
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷
سهم ۳۷ میلیاردی مترو مشهد گلبهار از بودجه ۹۹
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید گلبهار خبر داده است که ۳۷ میلیارد تومان برای متروی مشهد-گلبهار-چناران در بودجه سال ۹۹ در نظر گرفته شده است.
 به گفته هومن گریوانی این در حالی است که امسال ۴۳ میلیارد تومان برای ساخت این مسیر هزینه شده است. از این مبلغ ۳۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهوری به خراسان رضوی و ۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید گلبهار، او با بیان اینکه ۳ سال پیش در پی مناقصه‌ای در این راستا هزینه کل پروژه ۳۰۰ میلیون یورو برآورد شد، ادامه داد: با توجه به تغییر قیمت‌ها طی این مدت، در صورت اجرایی شدن فاینانس، مبلغ برآورد شده تغییر خواهد کرد.

این در حالی است که چند روز پیش امیرمحمود غفاری، معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی خبر داده بود که این پروژه جزو پروژه‌های دارای اولویت وزارت راه برای گرفتن فاینانس است و ۱.۳۷۸ میلیون یوآن چینی برای آن در نظر گرفته شده است. مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید گلبهار بیان کرد: مسیر راه آهن مشهد تا شهر جدید گلبهار ۴۰ کیلومتر و تا شهر چناران ۴۶ کیلومتر است، پیشرفت فیزیکی زیرساخت‌ها و اجزای عمرانی پروژه ۷۰ درصد و پیشرفت فیزیکی کل پروژه ۳۴ درصد است.

به گفته او شرکت عمران شهر جدید گلبهار به منظور شتاب بخشی به پیشرفت فیزیکی پروژه از منابع داخلی این شرکت هزینه کرده است. گریوانی این را هم اضافه کرد که طی سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به گلبهار نیز دستور ریل گذاری بخشی از مسیر قطار مشهد-گلبهار صادر شد و پیگیری‌های لازم به منظور خریداری ریل و برگزاری مناقصه در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به شرایط تحریم مشکلات اعتباری و نقدینگی وجود دارد، اما مانعی در پیشرفت کار ایجاد نخواهد کرد و این پروژه در تمام مراحل فعال خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->