فراوانی میوه و قصه صنعت کمپوت و کنسروسازی در خراسان فراخوان ثبت‌نام سفر اربعین ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی | زائران در سامانه «سماح» ثبت‌نام کنند گلایه شهروندان از بوی نامطبوع حوالی بیمارستان هاشمی نژاد مشهد سهم مشهد از مالیات بر ارزش افزوده، همچنان ناچیز ساختمان معراج شهدای مشهد در آستانه تکمیل و تحویل به مردم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیشرفت ۷۰ درصدی کلان‌پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی هزینه سفر اربعین ۱۴۰۴ یک خانوار ۴ نفره از مشهد چقدر می‌شود؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۲۰۰ میلیارد تومان اوراق برای توسعه زیرساخت و تجهیز آتش‌نشانی مشهد منتشر خواهد شد ارائه طرح مطالعات ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه مبارزه با زباله‌گردی با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد توضیحات رئیس پلیس راهور مشهد درباره وضعیت ترافیکی در میدان ۱۷ شهریور (۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) عملیات اطفای آتش‌سوزی گسترده در مجتمع تجاری خیابان ۱۷شهریور مشهد رو به پایان است + فیلم پاساژ قائم مشهد کجاست؟ + جزئیات زمان مراسم تشییع پیکر یعقوب صباحی مشخص شد مسابقه‌های سریال «بازی مرکب» به واقعیت آمدند! | ساخت فصل سوم رئالیتی شوی «بازی مرکب» تایید شد + فیلم میزان پسماند خشک تولیدی در مشهد ۴۹۰ هزار و ۸۸۸ کیلوگرم در روز است | بلیت مترو، مابه‌ازای ارائه پسماند خشک خواهد شد آغاز عملیات اجرایی آماده‌سازی قاب سنگ مزار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران، در گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) انسداد ۲۵۶ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ عمران و نوسازی گسترده در شمال شرق مشهد | شهردار منطقه ۴ مشهد پروژه‌های کلان این منطقه را تشریح کرد مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد: ۵۱۸۷ جای پارک خودرو در هسته مرکزی شهر وجود دارد | شناسایی زمین‌های مستعد بهره‌برداری به صورت پارکینگ در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ عراقچی برای حضور در نشست سازمان همکاری شانگهای عازم چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد در شرایط سالم برای شهروندان (۲۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آبادانی گود فخار مشهد در گرو تصمیم بزرگ‌مالکان

  • کد خبر: ۱۲۱۵۴۴
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
آبادانی گود فخار مشهد در گرو تصمیم بزرگ‌مالکان
یکی از معضلات قدیمی بخش شرقی کلان‌شهر مشهد، موضوع گود فخار است. این گود که زمانی کوره‌های آجرپذیری در آن قرار داشته، پس از خاموش‌شدن شعله‌های کوره، به‌مرور به محلی برای سکونتگاه غیررسمی شهر و البته حضور معتادان و دیگر معضلات اجتماعی تبدیل شده است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز، در این راستا در چند سال گذشته طرح‌های مختلفی برای سامان‌دهی این گود برنامه‌ریزی شد که هیچ‌کدام از آن‌ها به مرحله اجرا نرسید، تا اینکه در دوسه سال گذشته شهرداری مشهد در راستای رفع مشکلات این گود قدیمی مشهد فرایند سامان‌دهی این گود را به مدلی مردمی و اجتماعی آغاز کرد.

رنگ‌ولعاب‌دادن به خانه‌های داخل این گود، صاف‌کردن تپه‌های ماهوری داخل آن و ایجاد زمین بازی کوچک برای کودکان محله ازجمله اقداماتی بود که در این مدت انجام شد تا وضعیت گود فخار را از حالت نابسامان گذشته خارج کند، اما همچنان فعالیت برای سامان‌دهی کامل این گود ادامه دارد. زیرا شهرداری مشهد قصد دارد تا فضا‌های باز این گود را به فضای سبز تبدیل کند و علاوه بر سامان‌دهی کامل این گود، آن را به مرکزی برای گردهمایی و حضور شهروندان تبدیل کند. با وجود این، برای تحقق این اقدام باید زمین‌های در اختیار بزرگ‌مالکان به تملک شهرداری درآید و از طرفی با همراهی شرکت آب‌وفاضلاب، وضعیت فاضلاب این گود نیز سروسامان یابد. از این رو برای ادامه کار سامان‌دهی گود فخار نیاز به همدلی و همراهی بین‌بخشی وجود دارد.

۹هزار متر زمین نیازمند رسیدگی

شهردار منطقه ۵ در گفتگو با شهرآرا درباره آخرین وضعیت سامان‌دهی گود فخار گفت: مساحت این گود حدود ۱۵ هزار مترمربع است که ۷ هزار مترمربع از این مساحت زمین‌های مربوط به چند بزرگ‌مالک است و با درنظرگرفتن معابر آن بیش از ۹ هزار مترمربع فضای باز داخل گود است. شیرمحمدی افزود: ۵۷ قطعه مسکونی داخل گود در فضای بیش از ۴ هزارو ۵۰۰ مترمربع قرار گرفته و باقی‌مانده مساحت گود نیز معابر داخلی آن است.

وی با اشاره به اینکه عمق گود فخار در عمیق‌ترین قسمت آن به هفت متر می‌رسد، اظهار کرد: در راستای سامان‌دهی گود فخار، رفع مشکل رواناب‌های داخل گود در ابتدای کار انجام شد. پس از این اقدام، عملیات رنگ‌آمیزی منازل داخل گود انجام شد که این فعالیت نیز در واپسین روز‌های پارسال به پایان رسید. شیرمحمدی بیان کرد: ایجاد یک زمین بازی کوچک برای کودکان و اجرای عملیات صاف‌کردن تپه‌های ماهوری‌شکل داخل گود از دیگر اقداماتی است که تاکنون در گود فخار اجرایی شده است.

شهردار منطقه ۵ به مشکل فاضلاب این محدوده اشاره کرد و ادامه داد: به شرکت آب‌وفاضلاب پیشنهاد دادیم تا فضایی را از زمین‌های در اختیار شهرداری برای این کار اختصاص دهیم، اما شرکت آب‌وفاضلاب می‌خواهد در زمین‌هایی که متعلق به بزرگ‌مالکان است، عملیات اجرای فاضلاب را اجرا کند که با توجه به دراختیارنداشتن این زمین‌ها، هنوز این اتفاق رخ نداده است و امیدواریم این موضوع نیز با همراهی شرکت آب‌وفاضلاب حل‌وفصل شود.

وی درباره آخرین وضعیت تملک زمین‌های داخل گود فخار نیز گفت: پارسال اعتباراتی برای تملک این زمین‌ها در اختیار داشتیم، اما با توجه به مسائل مربوط به اداره ثبت و مالکان، هنوز موفق به تملک نشده‌ایم. این موضوع نیز در حال پیگیری است و امیدواریم موضوع‌های مربوط به این زمین‌ها نیز با همراهی اداره ثبت و مالکان آن به نفع مردم حل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->