«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: جدایی از ولایت چیزی جز بدبختی ندارد

  • کد خبر: ۱۲۱۸۶۴
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
آیت الله علم الهدی: جدایی از ولایت چیزی جز بدبختی ندارد
امام جمعه مشهد گفت: جدایی از ولایت و امامت چیزی جز بدبختی نخواهد داشت و تجربه تاریخی ثابت کرده است هرگاه مردم از ولایت جدا شدند به بدبختی افتاده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد در حرم مطهر رضوی افزود: مردم پشت سر روحانیت هستند به طوری که در زمان انقلاب مردم به عشق رهبر کبیر خود به میدان آمدند و دشمن را از کشور بیرون کردند.  

وی با اشاره به فرارسیدن سالروز کودتای آمریکا در سال ١٣٣٢ ادامه داد: تمام تاریخ حکومت رضاخان مزدوری برای انگلیس و اجنبی بود که با قدرت انقلاب، رهبری امام کبیر و همراهی مردم این لکه ننگ از تاریخ ایران حذف شد.

امام جمعه مشهد گفت: در دوران پهلوی مردم ایران زیر چکمه ۴٠ هزار مستشار آمریکایی بودند که با انقلاب اسلامی این جریان ننگین برچیده شد و هم اکنون  بعد از گذشت ۶٩ سال از کودتای ١٣٣٢، باید از نکات عبرت آموز این کودتا استفاده کرد.

علم الهدی افزود: در جریان فتنه ٨٨ نیز وقتی شخصی با ژست ملی مقابل ولایت درآمد، اعلام کردم این فرد مزدور است و با دشمنان خارجی همراهی می کند اما کسی گوش نداد. 

وی اضافه کرد: حال بعد چندین سال این فرد که جرات جسارت به سردار سلیمانی را نداشت در بیانیه ای به شهید همدانی به عنوان نفر دوم بعد از سردار سلیمانی در جنگ با داعش و دفاع از حرم هتاکی کرد و این سردار بزرگ را سردار بی افتخار خواند.

امام جمعه مشهد گفت: اگر حکمت مقام معظم رهبری و بیدارسازی مردم در ٩ دی و فتنه ٨٨ نبود سقوط کرده بودیم. 

علم الهدی افزود: مشت این فرد در دفاع از داعش باز شد و در طول تاریخ ثابت شده جریانی که مقابل امامت و روحانیت قرار داشته دزد یا مزدور اجنبی بوده است. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->