مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | آمار جانباختگان سقوط هواپیما در هند مشخص نیست ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش
سرخط خبرها

کشف ۱۰ میلیون دلار تقلبی در تهران

  • کد خبر: ۱۲۲۱۵۷
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱
کشف ۱۰ میلیون دلار تقلبی در تهران
رییس پلیس پایتخت از کشف ۱۰ میلیون دلار تقلبی خبر داد و گفت: این افراد در این باند قصد داشتند بالغ بر ۱۰ میلیون دلار جعلی را وارد بازار کنند که پیش از این اتفاق دلار‌ها کشف شد. همچنین در این خصوص سه نفر نیز دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی با اشاره به اجرای طرح سه روزه سراسری و استانی پلیس برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت کالای گمرکی، دخانی و ترانزیتی و نظارت و واپایش انبارها و محل‌های دپوی کالا گفت: با تلاش ماموران این پلیس برخورد با انواع و اقسام جرائم و مفاسد اقتصادی در حوزه مبارزه با قاچاق در دستور کار قرار گرفته و تلاش‌های بسیار خوبی انجام شده است‌ و خوشبختانه این پلیس تسلط ویژه ای را در این خصوص دارد.

وی ادامه داد: ما در اطراف و اکناف تهران هزاران انبار بزرگ داریم که بخش زیادی از آنها ارتباط مستقیم با پلیس امنیت اقتصادی بر قرار کردند. ما در بحث پایش انبارها و عرضه کالای قاچاق در سطح شهر عملیات ویژه ای را آغاز کردیم. این عملیات ۷۲ ساعته با همکاری وزارت صمت و مقام قضایی انجام شد و در این عملیات ۱۴۰ تیم و ۴۲۰ ماپور پلیس در بازدیدی از ۳۵۲ انبار و اماکن موفق شدند مقادیر قابل توجهی از اقلام احتکاری و قاچاق را کشف کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: بالغ بر دو میلیون و ۶۲۱ هزار از انواع و اقسام کالای قاچاق که ۴۶ متهم دستگیر و ۱۷ واحد صنفی و انبار که اقلام داخل آن‌هاست پلمب شد تا دستور قضایی صادر شود. ارزش اقلام مکشوفه قاچاق بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان است. 

رحیمی اضافه کرد: یک اقدام ارزشمند دیگر نیز با انهدام بک باند بزرگ دلارهای جعلی انجام شده است. این افراد در این باند قصد داشتند بالغ بر ۱۰ میلیون دلار جعلی را وارد بازار کنند که پیش از این اتفاق دلارها کشف شد. همچنین در این خصوص سه نفر نیز دستگیر شدند.

وی در ادامه گفت: در یکی از انبارهای مکشوفه ۲۰۰ هزار قلم لوازم یدکی احتکار شده کشف شد. همچنین در انبار دیگری انواع و اقسام لوازم ضروری و مایحتاج مردم مانند کنسرو و ... و در دیگر انبار نیز ۳۱۷ هزار لیتر روغن موتور احتکار شده و قاچاق کشف شد.‌ همچنین کالاهایی مانند لوازم‌التحریر، لامپ، کفش، پوشاک، باتری موتورسیکلت و پارچه نیز در این عملیات کشف شد. انواع کالای قاچاق مانند لاستیک و رینگ نیز کشف شد که تعداد آن‌ها به بیش از ۶۴ هزار حلقه لاستیک و چهار هزار و ۶۰۴ رینگ می‌رسید. 

رحیمی افزود: اقدامات دیگر پلیس که با همکاری خوب با سازمان مالیاتی تهران انجام شد سبب شد تا فردی که با شناسایی افراد کم بضاعت و پرداخت مبالغ ناچیز اقدام به ثبت ۵۰ فقره شرکت غیرواقعی کرده بود، دستگیر شود.همچنین شرکت‌های کاغذی وی نیز مشخص و شناسایی شد. تنها در چهار شرکت این فرد ۶۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی گزارش شده است. 

وی اضافه کرد: ما از ابتدای سال ۱۳ مرحله طرح مبارزه با دلالان ارزی را به اجرا در اوردیم. در این ۱۳ مرحله ۵۵ نفر تا الان دستگیر شدند که ارزش ارزهای کشف شده از آن‌ها بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان بوده است. 
رییس پلیس پایتخت تاکید کرد: تمام انبارها تحت نظارت و پایش پلیس قرار دارد و پلیس برخورد با عرضه کنندگان قاچاق را با همکاری سازمان تعزیرات، وزارت صمت و مقام قضایی ادامه خواهیم داد. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->