پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا
سرخط خبرها

اسرائیل بازداشت رهبر برجسته جهاد را تمدید کرد

  • کد خبر: ۱۲۲۱۸۶
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۲
اسرائیل بازداشت رهبر برجسته جهاد را تمدید کرد
در حالی که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان بازجویی از شیخ بسام السعدی است، دادگاه این رژیم بازداشت وی را برای سومین بار پیاپی تمدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های فلسطینی به نقل از منابع عبری خبر دادند دادگاه نظامی عوفر امروز یک شنبه بازداشت شیخ بسام السعدی یکی از برجسته‌ترین رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری را برای ۵ روز دیگر تمدید کرد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که سخنگوی ارتش این رژیم به رسانه‌های عبری زبان خبر داد، کار بازجویی شاباک از باسم السعدی رهبر جهاد اسلامی در جنین به پایان رسیده است.

به زعم این سخنگو که با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گفتگوی می‌کرد، بسام السعدی متهم به چند مورد نقض قانون از جمله عضویت و همکاری با سازمانی ممنوعه (جنبش جهاد اسلامی فلسطین) و نیز تشویق و حمایت از تروریسم است.

سخنگوی مذکور ادامه داد: اطلاعات جمع آوری شده از این بازجوی برای بررسی در اختیار دادستانی نظامی قرار گرفته است و این دادستانی قرار است کیفرخواست خود را تهیه کند، از اینرو بسام السعدی برای ۵ روز دیگر و تا ۲۵ اوت در بازداشت باقی خواهد ماند.

از سوی دیگر احمد المدلل از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین در نوار غزه در گفتگو با یک رسانه فلسطینی تاکید کرد، همچنان به تماس‌های خود با مصر جهت اجرای تعهدات توافق آتش از جمله آزادی شیخ بسام السعدی و خلیل العواوده ادامه می‌دهیم.

او که با پایگاه فلسطینی سبق ۲۴ گفتگوی می‌کرد در این رابطه خبر داد،  همچنان در با طرف مصری در تماس هستیم، زیرا این کشور واسطه و تدوین کننده توافق آتش بس اخیر است، مصر تلاش‌های زیادی را برای اجرایی کردن مندرجات توافق انجام می‌دهد، اما جهاد اسلامی تا زمانی که خلیل العواوده اسیر اعتصاب غذا کننده و شیخ بسام السعدی آزاد نشده و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین متوقف نشود به این تلاش‌ها ادامه داده و آرام نخواهد نشست.

این رهبر جهاد اسلامی با رد شایعات مربوط به بروز تنش با جنبش حماس تاکید کرد: ما روابط خوبی با جنبش حماس و بقیه گروه‌های فلسطینی داریم و امروز همسویی خاصی بین مقاومت برای پاسخ به هر اقدام اشغالگران وجود دارد و حماس نیز همانند جهاد اسلامی در چارچوب مقاومت قدم بر می‌دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->