جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رزمایش «هرکولس» با حضور عربستان، مصر، امارات و یونان

  • کد خبر: ۱۲۲۲۷۷
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
رزمایش «هرکولس» با حضور عربستان، مصر، امارات و یونان
ارتش مصر از آغاز رزمایش مشترک با حضور کماندو‌های این کشور به همراه نیرو‌های ویژه عربستان، امارات، یونان و قبرس خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رزمایشی با مشارکت نیرو‌های ویژه عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی، یونان و قبرس در مصر آغاز شد.

به گزارش آناتولی، براساس بیانیه ارتش مصر، این رزمایش که «هرکولس-۲۰۲۲» نام دارد، در پایگاه نظامی «محمد نجیب» و سایر مناطق آموزشی در منطقه نظامی شمال مصر ادامه خواهد داشت.

آمریکا، جمهوری دموکراتیک کنگو و بحرین از جمله کشور‌هایی هستند که به عنوان ناظر در این رزمایش شرکت دارند.

مرحله اول این رزمایش با هدف یکسان‌سازی مفاهیم و شامل نمایشگاهی از سلاح‌ها و تجهیزات مورد استفاده در این آموزش و همچنین سخنرانی در زمینه‌های امنیت سایبری و قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

آخرین نسخه این رزمایش در سپتامبر ۲۰۲۱ با حضور نیرو‌های ویژه امارات، عربستان سعودی، مصر و یونان در منطقه «پیرائوس» یونان برگزار شد. این اولین رزمایش مشترک بود که توسط نیرو‌های چهار کشور انجام شد. این رزمایش شامل فعالیت‌ها و تمرین‌های زیادی در زمینه مبارزه با تروریسم بود.

هفته گذشته نیز رزمایش مشترک نظامی عربستان سعودی و آمریکا به نام «خشم شدید ۲۲» با مشارکت پیاده نظام نیروی دریایی عربستان سعودی و تفنگداران دریایی آمریکا در منطقه ساحلی «ینبع» در غرب عربستان سعودی آغاز شد.

همچنین اخیرا رزمایش مشترک هوایی عربستان سعودی و مصر با عنوان «فیصل-۱۲» در منطقه تبوک به پایان رسید. این رزمایش در پایگاه هوایی «ملک فیصل» واقع در بخش شمالی منطقه تبوک برگزار شد.

براساس گزارش رسانه‌های سعودی هدف از اجرای این رزمایش ارتقای سطح آمادگی رزمی، تقویت اقدام مشترک و تبادل تجربیات بین دو طرف بود.

عربستان سعودی و مصر در راستای ارتقای آمادگی‌های رزمی و مدرن‌سازی سامانه‌های رزمی، هر از چند گاهی تمرینات نظامی دوجانبه یا مشترک با چند کشور دیگر برگزار می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->