مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

فروش نان، کیلویی خواهد شد؟

  • کد خبر: ۱۲۳۰۴۵
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۲
فروش نان، کیلویی خواهد شد؟
همزمان با اجرای برنامه اصلاح ارز ترجیحی دولت، فاز دوم از طرح هوشمند سازی توزیع یارانه آرد و نان هم عملیاتی می‌شود، آیا این طرح به تغییر شیوه فروش نان از دانه‌ای به کیلویی در نانوایی‌های سنتی منجر خواهد شد؟

به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر واحد پخت و فروش نان، «قرص» است و هر قرص نان وزن و قمیت مشخصی دارد که نانوایی‌ها ملزم به رعایت آن هستند.

با این حال حتی در یک منطقه ممکن است از یک نوع نان، قرص‌هایی در اندازه و قیمت‌های مختلف پخته شود، این تنوع باعث شده است تا هر از گاهی موجی از نارضایتی میان مشتریان ایجاد شود.

با این حال حتی در اردیبهشت ماه امسال که فاز نخست از طرح هوشمند سازی توزیع یارانه آرد و نان ابتدا در زنجان به صورت آزمایشی اجر و بعد به تمام نانوایی‌های سراسر کشور تسری یافت، شیوه پخت و فروش نان مانند قیمت نان تغییری ایجاد نشد.

اما به نظر می‌رسد که با اجرای فاز دوم این طرح ممکن است شیوه فروش نان تغییر کند و فروش دانه‌ای جای خود را به فروش کیلویی بدهد.

در فاز دوم طرح هوشمند سازی توزیع یارانه آرد و نان، تمرکز دولت بر سوق دادن نانوایی‌ها به ارتقا کیفی و کمی پخت نان است و کمرنگ کردن فعالیت‌های سوداگرانه‌ای است که حول سهیمه آرد نانوایی‌ها شکل گرفته است.محمد جلال، مشاور وزیر اقتصاد پیش از این به تجارت‌نیوز گفته بود: مادامی که سهمیه آرد نانوایی‌ها بر پایه مجوز صاحبانشان باشد هم احتمال عرضه یارانه‌ای در بازار آزاد وجود دارد و هم اینکه تقاضا واگذاری مجوز نانوایی باعث افزایش کاذب هزینه‌های نانوایی می‌شود.

به اعتقاد جلال اگر در ادامه اجرای این طرح نانوایان را به پخت مرغوب تر نان سوق داد، حواشی مربوط به فعالیت‌های سوداگرانه‌ای که حول مجوز نانوایی‌ها شکل گرفته است به مرور کاهش خواهد یافت.

از همین رو به نظر می‌رسد که دولت مایل است در ادامه اجرای این طرح از نظر مشتریان برای ارزیابی فعالیت نانوایی‌ها استفاده کند.جلال در این باره با قبول اینکه یکی از موضوعات شایع در بازار نان، وجود اندازه‌های مختلف از یک نوع قرص نان است، می‌گوید: اگر به سمتی برویم که زیر ساخت‌های عرضه نان کیلویی (فروش وزنی) جایگزین فروشن دانه‌ای نان (قرصی) بشود دیگر ابعاد و اندازه نان پخته شده مهم نیست، مهم کیفت نان است و از همین طریق می‌توان از حُسن فعالیت نانوایی‌های بیشتر مطمئن شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->