ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری از روز دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر بر اثر واژگونی اتوبوس در شهرستان گلبهار خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خودکشی و کودک‌آزاری در صدر تماس‌های اورژانس اجتماعی خراسان رضوی | ورود اتباع دلیل افزایش کودکان کار و خیابان

  • کد خبر: ۱۲۳۵۳۶
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۱
  • ۱
خودکشی و کودک‌آزاری در صدر تماس‌های اورژانس اجتماعی خراسان رضوی | ورود اتباع دلیل افزایش کودکان کار و خیابان
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: تماس های مربوط به خودکشی و کودک‌آزاری در صدر تماس‌های اورژانس اجتماعی در خراسان رضوی می باشد.

علی صمدی جوان | شهرآرانیوز؛ شهره شاهرودی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا نیوز اظهار کرد: در سال گذشته، اورژانس اجتماعی در خراسان رضوی، بیش از ۲۰ هزار و ۳۵۴ تماس داشته است که ۵۴ درصد این تماس‌ها متعلق به شهرستان مشهد بوده است. امسال و تا پایان مرداد ماه نیز، ۹ هزار ۷۰۹ تماس با این مرکز برقرار شده است که ۳۰ درصد آن مربوط به مشهد است.

وی ادامه داد: بیشترین تماس‌های انجام شده با اورژانس اجتماعی خراسان رضوی، مربوط به کودک‌آزاری بوده است که نیمی از آن مربوط به مشهد و بقیه به شهرستان‌های مختلف استان اختصاص داشته است.

شاهرودی تصریح کرد: بعد از کودک آزاری، بیشترین تماس با مراکز ما مربوط به موضوع خودکشی بوده است؛ به طوری که فقط در نیمه نخست سال جاری ۱۱۶۹ تماس در سراسر استان و ۵۶۹ تماس در مشهد با مراکز اورژانس اجتماعی برقرار شده است که در موضوع خودکشی درخواست کمک داشته اند.

وی ادامه داد: همسرآزاری، مشکلات مربوط به زنان آسیب دیده اجتماعی، اختلافات حاد خانوادگی، سالمندآزاری و معلول آزاری نیز در رده‌های بعدی تماس‌های مهم اورژانس اجتماعی قرار دارند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی در ارتباط با فعالیت تیم‌های مداخله در بحران اورژانس اجتماعی متذکر شد: هدف ابتدایی اعزام تیم‌های مداخله در بحران، کاهش تنش و مدیریت مشکل پیش آمده است و کارشناسان موظفند براساس پروتکل ابلاغی سازمان بهزیستی کشور عمل کنند.

 

خودکشی و کودک‌آزاری در صدر تماس‌های اورژانس اجتماعی خراسان رضوی | ورود اتباع دلیل افزایش کودکان کار و خیابان

 

شاهرودی افزود: اگر فردی با کارشناسان ما در اورژانس اجتماعی همکاری نکند، مجوز‌های لازم از سوی دستگاه قضایی یا قاضی کشیک صادر و بعد از آن پلیس مداخله خواهد کرد. مددکاران اورژانس اجازه هیچ گونه درگیری با افراد یا ارائه خدمات به زور را ندارند و در صورت عدم همکاری سریعا از طریق مراجع دیگر موضوع پیگیری می‌شود.

وی در مورد نتیجه اعزام تیم‌های مداخله در بحران تصریح کرد: مواردی که منجر به اعزام تیم بشود، عموما ختم به خیر شده و مشکل یا از طریق خدمات مشاوره‌ای یا ورود دستگاه قضایی مدیریت می‌شود. این نکته هم قابل اعتناست که در برخی ماموریت ها، آسیب‌های روانی یا جسمی به همکاران اورژانس اجتماعی وارد می‌شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان‌رضوی همچنین درباره افزایش تعداد کودکان کار و خیابان تصریح کرد: در امر سامان‌دهی کودکان کار و خیابان، دستگاه‌های متعددی مشغول به فعالیت هستند که شهرداری مشهد یک نمونه از آن‌هاست و البته تعامل خوبی با ما دارد. درباره افزایش کودکان کار و خیابانی باید گفت که این افزایش به‌علت رشد ورود اتباع به مشهد است. در این زمینه بهزیستی صرفا به کسانی خدمت ارائه می‌دهد که کارت آمایش سرزمین داشته باشند و برای مهاجران و اتباع بی‌هویت، امکان ارائه خدمات دولتی وجود نخواهد داشت. ما به دنبال ساماندهی موضوع کودکان خیابانی و کودکان کار هستیم، اما این موضوع باید با مدیریت تمامی دستگاه‌های اجرایی به انجام برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
0
0
علوم انگ زن فرويدي خشونت را در امريكا زياد كردند حذف طبيعت و خاك با نقشه هاي غلط شهري باعث دلزدگي
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->