حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان
سرخط خبرها

نماینده شازند: دستگاه قضا درباره سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند| علت سکوت کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به تاج چیست؟

  • کد خبر: ۱۲۳۶۶۴
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
نماینده شازند: دستگاه قضا درباره سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند| علت سکوت کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به تاج چیست؟
نماینده شازند در مجلس گفت: بر اساس اصول (۸۴) و (۸۶) قانون اساسی از دستگاه قضا بویژه رئیس آن که شخصی عدالتخواه است می‌خواهیم برای تنویر افکار عمومی اعلام کند آیا مهدی تاج هرگونه سابقه قضایی دارد یا خیر؟

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز در تذکرات شفاهی خود به موضوعات مختلفی از جمله پرداخت حقوق معلمان مهرآفرین، ویلاسازی‌های غیرمجاز و انتخاب تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال پرداختند که در این گزارش می‌خوانید:

مبلغی که به حساب معلمان مشمول رتبه‌بندی واریز شده به معلمان مهرآفرین هم پرداخت شود

جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت در مجلس در جلسه علنی امروز در تذکری خطاب به رئیس مجلس، گفت: نمایندگان دو هفته برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه می‌روند و پس از آن مهرماه آغاز و مدارس بازگشایی می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس افزود: در این رابطه بیش از ۸۰ هزار معلم طرح مهرآفرین شامل طرح رتبه‌بندی نشدند البته درست است که مجلس به این موضوع ورود کرده، اما انتظار می‌رود دستور داده شود مبلغی که به حساب معلمان واریز شده به حساب این نیرو‌ها نیز واریز شود تا با روحیه خوب سال تحصیلی را آغاز کنند.

فرمانداری جلوی ویلاسازی متخلفان را بگیرد

بر اساس این گزارش، حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده رباط‌کریم نیز در تذکری شفاهی از استانداری تهران و حراست استانداری به خاطر جلوگیری از واگذاری ۳۰ هکتار از اراضی استان تهران به بزرگترین بدهکار بانکی تقدیر و تشکر کرد.

وی افزود: همچنین از دادگستری بهارستان به خاطر صدور دستور درخصوص حفظ اراضی وزارت بازرگانی سابق در نسیم شهر شهرستان بهارستان که شخصی با ایجاد یک شرکت جعلی تلاش داشت این زمین‌ها را تصرف کند و جلوی آن گرفته شد، کمال تشکر را دارم.

نماینده رباط‌کریم اضافه کرد: همچنین از وزارت راه و شهرسازی می‌خواهم که نسبت به پرونده شهرک سفیدان شهر رباط‌کریم که ۸۲۰ هکتار از اراضی این منطقه مورد تصرف واقع شده، جلوی آن گرفته شود. همچنین از فرمانداری رباط‌کریم می‌خواهم جلوی شخصی که قصد دارد ۱۰۰ هکتار از اراضی رباط‌کریم را ویلاسازی کرده  بگیرد.

دستگاه قضا درباره وضعیت سابقه قضایی تاج شفاف‌سازی کند

همچنین محمود احمدی بیغش نماینده شازند در مجلس در جلسه علنی امروز در تذکر شفاهی خود گفت: بر اساس اصول (۸۴) و (۸۶) قانون اساسی از دستگاه قضا به ویژه رئیس آن که شخصی عدالتخواه است می‌خواهیم برای تنویر افکار عمومی به ویژه میلیون‌ها جوان اعلام کند آیا مهدی تاج هرگونه سابقه قضایی دارد یا خیر، اگر دارد چرا باید در رأس فدراسیون فوتبال قرار گیرد و میلیون‌ها نفر را بدبین کند.

نمایده شازند در مجلس بیان کرد: همچنین این درخواست را از کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دارم، زیرا تاج در آنجا سابقه دارد و لازم است رئیس کمیسیون از تریبون مجلس علت سکوت خود را اعلام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->