کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهرداری «قرارگاه جهادی مسکن» را تشکیل دهد

  • کد خبر: ۱۲۳۷۳۵
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۹
شهرداری «قرارگاه جهادی مسکن» را تشکیل دهد
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در پی فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب در خصوص مسأله مسکن، "قرارگاه جهادی مسکن" باید در شهرداری تشکیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در گفتگویی با بیان اینکه تامین مسکن استطاعت‌پذیر مطابق بند ۲۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها نیازمند ساز و کار اجرائی است، اظهارکرد: در پی فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب در خصوص مسأله مسکن، "قرارگاه جهادی مسکن" باید در شهرداری تشکیل شود.

وی افزود: برهمین اساس، شهرداری مشهد لازم است با تأسی از فرمایشات رهبر انقلاب به عنوان یک تکلیف، تمام قد به حوزه مسکن وارد شود و هر چه سریع‌تر قوانین و مصوباتی که در این باره نیاز دارد را در قالب لایحه به شورای شهر ارائه نماید تا شورای شهر نیز با قید فوریت تمام ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل تولید مسکن در شهرداری را برای رفع مشکلات موجود در همراهی با دولت، بسیج نماید.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: تمامی دستگاه‌هایی که ظرفیت لازم برای تولید مسکن از جمله زمین و امکانات دارند، می‌توانند برای تحقق فرامین رهبر انقلاب با همراهی شهرداری و به صورت مشارکتی در این اقدام جهادی سهیم و موجب رونق ظرفیت‌های در اختیار خود شده تا کمک شایانی به حل مشکلات مردم در این حوزه نمایند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->