فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور
سرخط خبرها

۳۰ درصد تعاونی‌ها در خراسات رضوی خدماتی هستند

  • کد خبر: ۱۲۴۲۰۹
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۱
۳۰ درصد تعاونی‌ها در خراسات رضوی خدماتی هستند
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۷۵۳۷ شرکت تعاونی فعال در استان وجود دارد، گفت: از این تعداد تعاونی ۳۰ درصد در بخش خدمات، ۲۳ درصد در بخش کشاورزی، ۱۳ درصد صنعت، ۳ درصد در بخش معدن، ۳ درصد در بخش مسکن، ۲ درصد در زمینه فرش دستباف، ۱۱ درصد در بخش توزیعی - تولیدی و ۱۲ درصد در سایر بخش‌ها فعال هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدامین بابایی امروز ۱۳ شهریور، در مراسم تقدیر از تعاونی‌های برتر خراسان رضوی که در استانداری به صورت حضوری و همچنین آئین افتتاح طرح‌های تعاونی‌های سراسر کشور به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: تا ابتدای شهریور سال گذشته ۱۴ هزار و ۹۱۰ تعاونی با ۱۱۱ هزار و ۷۴ عضور در استان ثبت شده بود.

وی افزود: تعداد کل تعاونی ثبتی تا شهریور ماه سال جاری در استان ۱۵ هزار و ۷۳۳ عدد با ۱۱۹ هزار و ۲۷۸ نفر عضو بوده، که از این تعداد تنها ۷۵۳۷ عدد آن فعال هستند. همچنین از این تعداد تعاونی ۱۶۶ تعاونی مربوط به بانوان با عضویت ۱۸۸۱ نفر و میزان سرمایه گذاری ۷ میلیارد ریالی و تعداد اشتغال ۲۹۴۶ نفر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۷۵۳۷ تعاونی فعال در استان وجود دارد، بیان کرد: خراسان رضوی از نظر تعداد تعاونی‌های فعال در کشور بعد از تهران رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

بابایی خاطرنشان کرد: از این تعداد تعاونی ۳۰ درصد در بخش خدمات، ۲۳ درصد در بخش کشاورزی، ۱۳ درصد صنعت، ۳ درصد در بخش معدن، ۳ درصد در بخش مسکن، ۲ درصد در زمینه فرش دستباف، ۱۱ درصد در بخش توزیعی - تولیدی و ۱۲ درصد در سایر بخش‌ها فعال هستند.

وی افزود: ۸۷ اتحادیه تعاونی به تفکیک خدمات مختلف از جمله مسکن، حمل و نقل و ... در استان وجود دارد که از این تعداد ۲۸ درصد در حوزه مسکن، ۱۶ درصد خدمات، ۱۱ درصد در بخش کشاورزی قرار دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی تصریح کرد: همچنین در استان ۸ تعاونی دانش بنیان با ۴۳ عضو و ۴۲ میلیارد ریال سرمایه وجود دارد که بستر اشتغال ۸۴ نفر را فراهم نموده است.

بابایی بیان کرد: طی یکسال گذشته در استان ۱۵۶ تعاونی اتحادیه با ۴۳۵۸ نفر عضو و بالغ بر ۳۲ میلیارد ریال سرمایه و ایجاد ۲۸۸۳ فرصت شغلی تشکیل شده است. همچنین شرکت‌های تعاونی استان به میزان ۱۱۶میلیون دلار صادرات داشته‌اند. عمده محصولاتی که شرکت‌های تعاونی استان صادر کرده‌اند محصولاتی همچون سوخت، زعفران، صنایع غذایی، مصنوعات فلزی و... بوده است. کشور‌های مقصد صادراتی نیز شامل افغانستان، پاکستان، عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، روسیه و اسپانیا می‌شود.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ سه پایان نامه در بخش تعاون در استان حمایت مالی شده است. همچنین در این مدت ۵۳۰۰ نفر ساعت آموزش مجازی در استان صورت گرفته که ۷۰ درصد آن برون سپاری شده است. از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون تعداد ۴ جلسه کمیته اعتباری جهت ۳۶ طرح درخواستی شرکت‌های تعاونی استان برگزار گردیده که طی آن ۱۱۶ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یافته و در حال جذب است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته در استان مجموعا ۳۲۰ تعاونی در طرح روستا تعاون با ۳۵۴۹ عضو و سرمایه ثبتی ۳۲ میلیون تومان تشکیل شده که برای ۴۹۳۸ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است. از محل اعتبار روستایی به ۸۹ تعاونی به میزان ۱۳ میلیارد و ۶۶ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده و برای ۱۶۶ نفر اشتغال ایجاد کرده است. از این میزان ۱۵۵ تعاون در بخش تولیدی- توزیعی، ۱۶ تعاونی در بخش خدمات و ۳ تعاونی صنعتی، ۱۱ تعاونی در بخش کشاورزی و ۱ تعاونی در بخش مسکن است.

بابایی افزود: تعاون در اقتصاد خراسان رضوی نقش‌آفرینی مطلوبی داشته و موفق به تولید ۱۰ درصد فراورده‌های دامی در استان، تولید ۸ درصد محصولات زراعی، تولید ۵ درصد گوشت مرغ و تخم مرغ، تولید ۲ درصد محصولات نساجی، بهره‌برداری ۳درصدی از معادن استان و... شده است. همچنین ۲۲ تعاونی مرز نشینان در استان با حدود ۶۵۱ هزارو ۸۴۶ نفر عضو در استان فعال است.

وی با اشاره به تعاونی‌های برتر استان ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ حدود ۹۰۰ تعاونی در خراسان رضوی در سامانه هوشمند تعاون کاندید تعاونی برتر شدند. با توجه به اینکه امسال از سامانه هوشمند تعاون بهره برداری شد حدود ۸۹ تعاونی در ۱۷ رشته به در این سامانه به مرحله داوری رسیدند که از این میزان ۹ تعاونی به مرحله برتر استانی و به مرحله ملی دست یافتند. از تعداد ۹ تعاونی برتر استانی تنها تعاونی مرز نشینان سرخس به عنوان نماینده استان در سطح کشوری تقدیر خواهد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: باید برای سال جاری و بیانیه گام دوم انقلاب برنامه‌ریزی منسجی صورت گیرد. باید از دستاورد‌های انقلاب اسلامی در ۴۰ سال اول درس گرفته و برای گام دوم انقلاب برنامه ریزی کرده و از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده بهینه کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->