مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

۳۰ درصد بلیت پرواز‌های اربعین فروخته شد

  • کد خبر: ۱۲۴۲۲۵
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۹
۳۰ درصد بلیت پرواز‌های اربعین فروخته شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی به فارس، تاکنون ۳۰ درصد از ظرفیت کل بلیت پرواز‌های اربعین به فروش رسیده است و بلیت به صورت پیوسته در روز‌های آتی نیز ارائه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری توضیحاتی را درباره میزان فروش بلیت‌های پرواز اربعین ارائه کرد.

در این گزارش آمده است: سازمان هواپیمایی کشوری تمامی تلاش خود را جهت تعیین حداقل قیمت بلیت، انتقال حداکثری زائران به عتبات و جلوگیری از سوءاستفاده واسطه گران به کار بسته و تصمیمات لازم را اتخاد کرده است، تعیین قیمت بلیت از عمده‌ترین اقدامات کنترلی بر بازار فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۱ بود که با هماهنگی شرکت‌های هواپیمایی مقرر شد قیمت بلیت تهران- نجف، تهران - بغداد و بالعکس، ۶ میلیون تومان و در مسیر یکطرفه ۳ میلیون تومان محاسبه شود، همچنین قیمت بلیت از فرودگاه‌های یزد، کرمان، مشهد و زاهدان به فرودگاه‌های نجف و بغداد در مسیر رفت و برگشت، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و یک‌طرفه ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین شد و به منظور رعایت قیمت‌های تعیین شده، فروش چارتری حذف و نظارت‌های این سازمان تشدید شد.

در ادامه این توضیحات سازمان هواپیمایی آمده است: در خصوص موضوع ایجاد اختلال در روند فروش بلیت در روز نخست، که توسط برخی از رسانه‌ها مطرح شد، لازم به ذکر است به منظور جلوگیری از سودجویی برخی از واسطه‌گران و عدم ایجاد اختلال در بازار فروش بلیت پرواز‌های اربعین، فروش بلیت به صورت چارتری در محدوده موصوف ممنوع اعلام و مقرر شد عرضه بلیت صرفا توسط شرکت‌های هواپیمایی از طریق سایت رسمی و دفاتر فروش منتخب آن شرکت‌ها انجام شود. بدین ترتیب هیچ یک از دفاتر خدمات مسافرت هوایی و سایت‌های اینترنتی مجاز به فروش بلیت پرواز‌های اربعین نخواهند بود، اما به دلیل بالا بودن حجم تقاضا برای دریافت بلیت، سایت دو شرکت هواپیمایی در ساعات اولیه فروش دچار مشکل شد که با تمهیدات صورت گرفته این مشکل برطرف و ارائه خدمات آن‌ها تداوم یافت.

در ادامه توضیحات سازمان هواپیمایی آمده است: براساس تدابیر اتخاذ شده، عرضه بلیت به صورت پلکانی در دستور کار قرار گرفت که این امر از بروز ازدحام بیش از حد خصوصا در روز‌های اول پیشگیری کرد تا بلیت‌ها در طول این ۱۵ روز به مرور ارائه شود، سازمان هواپیمایی کشوری ضمن رد شائبه مبنی بر اینکه عرضه بلیت در همان روز نخست به پایان رسیده و به نهاد‌ها و گروه‌های مختلف ارائه شده است، به مردم عزیز اطمینان می‌دهد که تاکنون ۳۰ درصد از ظرفیت کل بلیت‌ها به فروش رسیده و بلیت به صورت پیوسته در روز‌های آتی نیز ارائه خواهد شد، ضمنا ترتیبی اتخاذ شده است که به فهرست‌های گروهی بیش از ۹ نفر بلیت فروخته نشود.

 نظارت بازرسان نهاد‌های نظارتی بر عرضه بلیت پرواز‌های اربعین

در ادامه توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری آمده است: با هماهنگی با دستگاه‌های قضایی و نظارتی و تشدید نظارت‌های میدانی به صورت سخت‌گیرانه این بازار تحت کنترل قرار گرفته است تا بلیت پرواز‌های عتبات عالیات به زائران با خدمات مناسب و قیمت‌های تعیین شده ارائه شود و به دلیل کنترل‌ها و نظارت‌های سخت‌گیرانه سازمان هواپیمایی کشوری به هیچ وجه امکان ایجاد بازار سیاه در این خصوص وجود ندارد، زیرا براساس تمهیدات اتخاذ شده در کمیته اربعین سازمان هواپیمایی کشوری، بازرسان نهاد‌های نظارتی متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، وزارت صمت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و سازمان هواپیمایی کشوری به صورت مستمر، نحوه فروش بلیت توسط شرکت‌های هواپیمایی را مورد ارزیابی و بازرسی قرار می‌دهند.

در بخش پایانی توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری آمده است: همچنین در راستای نظارت مستقیم بر عملکرد شرکت‌های هواپیمایی، تیم‌های بازرسی سازمان هواپیمایی کشوری از تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۱ بازرسی‌های خود را برابر بخشنامه‌های صادره سازمان از شرکت‌های هواپیمایی و فرودگاه‌ها آغاز کرده و در این بازرسی‌ها موضوع عدم فروش بلیت چارتری، عدم فروش توسط دفاتر خدمات مسافرت هوایی و موضوع رعایت نرخ مصوب را مورد بررسی و پایش قرار می‌دهند؛ تیم‌های نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ شهریور در فرودگاه‌های نجف و بغداد و همچنین پنج فرودگاه داخلی مستقر خواهند شد.

سازمان هواپیمایی کشوری در این توضیحات، از زائران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را در سامانه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس caa.gov.ir اعلام کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->