کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۲۰درصد از پوشاک موجود در بازار خارجی است/گرانی ۳۰ درصدی پوشاک نسبت به سال گذشته

  • کد خبر: ۱۲۴۳۰
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰
۲۰درصد از پوشاک موجود در بازار خارجی است/گرانی ۳۰ درصدی پوشاک نسبت به سال گذشته
رئیس اتحادیه خیاطان و تولید کنندگان پوشاک مشهد گفت: تقریبا هیچ یک از کالاها و پوشاک ما افزایش قیمتی نسبت به سال گذشته نداشته‌اند البته ۳۰ درصدی پوشاک نسبت به سال گذشته گران شده است که آن‌هم به خاطر مواد اولیه و قیمت پارچه است که در اختیار ما نیست.

علی اکبر طاهری گفت: درحال حاضر خوشبختانه قاچاق پوشاک خیلی کم شده است و تقریبا واردات پوشاک هم به حداقل رسیده است به‌جز تامین پوشاک داخلی ما به کشورهای روسیه، عربستان، کویت و... صادرات داریم ولی به هر شکل این صنف هم به مانند دیگر صنوف به یکسری مواد اولیه نیاز دارد که ما مجبور هستیم از خارج وارد کنیم و همین قضیه بر روی قیمت پوشاک تاثیر می‌گذارد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان پوشاک افزود: بازار از جنس خارجی خالی نیست ولی نهایتا ۲۰ درصد از پوشاک موجود در بازار را اجناس خارجی تشکیل می‌دهند که بیشتر از کشور ترکیه و چین وارد می‌شود ولی به هر شکل دولت کماکان پیگیر عدم واردشدن پوشاک خارجی به بازار است. البته من منکر این نیستم که متاسفانه بخشی از اجناس موجود در بازار که ساخت کشور خودمان است را با یک برند خارجی به چند برابر قیمت عرضه می‌کنند و متاسفانه برخی هم از این اجناس استقبال می‌کنند.

وی گفت: خوشبختانه بازار پوشاک در آرامش بسر می‌برد و وضعیت تولید پوشاک امسال نسبت به سال گذشته از موقعیت بهتری برخوردار است و با توجه به فراوانی تولیدی که امسال داشته‌ایم تقریبا هیچ یک از کالاها و پوشاک ما افزایش قیمتی نسبت به سال گذشته نداشته‌اند البته ۳۰ درصدی پوشاک نسبت به سال گذشته گران شده است که آن‌هم به خاطر مواد اولیه و قیمت پارچه است که در اختیار ما نیست. با توجه به کیفیت و قیمت اجناس ایرانی مصرف کننده‌ها بیشتر تمایل دارند که از اجناس ایرانی استفاده کنند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۵۰ تولیدی پوشاک در مشهد وجود دارد که پروانه کسب دارند و در این زمینه فعالیت می‌کنند. البته تعداد خیلی کمی هم از محصولات موجود در بازار تولید تولیدی‌های زیر پله یا همان غیر مجاز هستند که از شهرهای دیگر مانند شیراز وارد می‌شود که اینها هم به علت مشکلات مالیاتی یا بیمه نیروهاشان به این شکل درحال فعالیت هستند ولی ما در مشهد تولیدی‌های فعالی به این شکل نداریم.

رئیس تولید کنندگان پوشاک مشهد گفت: تخفیف‌های بالای ۵۰ درصد، خلاف قانون است نهایتا هر فروشنده می‌تواند ۳۰ درصد به قیمت پوشاک اضافه کند و عرضه کند.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->