آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خشکسالی، دلیل افت مقطعی کیفیت هوا در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۳۳۳
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳
خشکسالی، دلیل افت مقطعی کیفیت هوا در مشهد
مدیر اجرایی مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهرداری مشهد، خشکسالی، از بین رفتن پوشش گیاهی و... را دلیل کاهش مقطعی کیفیت هوا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا اسماعیلی درباره آلودگی هوای چند روز اخیر شهر مشهد اظهار کرد: در دو سال اخیر پدیده خشکسالی در سطح کشور و منطقه داشتیم که این امر باعث شده بستر سطح زمین برای خیزش گرد و غبار مستعد باشد؛ به همین دلیل امسال فراوانی روز‌های گرد و غبار نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.
وی ادامه داد: اتفاقاتی که در دو سه روز اخیر رخ داد نیز در همین راستا است. از بعد از ظهر روز شنبه، وزش بادی را همزمان با استقرار سامانه ناپایدار جوی در شمال خراسان رضوی شاهد بودیم که باعث افزایش گرد و غبار در جو منطقه به صورت محلی و مقطعی شد.
مدیر اجرایی مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهرداری مشهد افزود: این گرد و غبار بعد از تاخیر زمانی چند ساعته وارد اتمسفر سطح شهر مشهد شد و مصادف با آن، صبح روز یکشنبه، پایداری هوا را شاهد بودیم که باعث اینورژن در سطح شهر مشهد شد؛ بنابرین اتمسفری که آغشته و آلوده به ذرات گرد و غبار بود غلظت آلاینده‌های سطح شهر را افزایش داد.
اسماعیلی بیان کرد: اوج این آلودگی در صبح روز یکشنبه اتفاق افتاد، اما از دیروز صبح روند کاهشی را شاهد هستیم و در حال حاضر، شاخص کیفیت هوا لحظه‌ای به حدود ۶۰ رسیده که وضعیت قابل قبولی است لذا انتظار داریم شاخص ۲۴ ساعته در ساعات آینده کاسته می‌شود.
وی اضافه کرد: به رغم اینکه در سال جاری تعداد روز‌های پاکمان افزایش چشمگیری داشته، اما روز‌های هشدار آلودگی هوا نیز رشد زیادی را به خود دیده که نشان دهنده تغییرات کیفیت هوا در سال جاری نسبت به گذشته است؛ این نشان می‌دهد تحت تاثیر پدیده‌های زودگذر قرار گرفته ایم که دلیل آن خشکسالی‌های اخیر، از بین بردن پوشش گیاهی و. است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->