کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آماده باش نیروهای خدماتی و اجرایی شهرداری مشهد در دهه آخرصفر

  • کد خبر: ۱۲۵۴۳۷
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷
آماده باش نیروهای خدماتی و اجرایی شهرداری مشهد در دهه آخرصفر
قائم مقام ستاد مناسبت های شهرداری مشهد، از بسیج همه امکانات برای خدمت رسانی به زائران و آماده باش بیش از ۱۵ هزار نفر از نیروهای خدماتی و اجرایی در این کلانشهر خبر داد.

 همتی |شهرآرانیوز، علی نجفی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیش بینی حضور گسترده زائران رضوی در ایام پایانی ماه صفر در مشهد و بر اساس هماهنگی ها و برنامه ریزی های صورت گرفته، تلاش شده تا با بسیج همه ظرفیت ها و امکانات شهری خدمات مطلوب و شایسته ای به زائران رضوی ارائه شود.

وی ادامه داد: با توجه به ضرورت پاکیزگی و آراستگی محیط شهری در این ایام، بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ نفر از پاکبانان مشهدی به صورت کامل در آماده باش هستند و رفت و روب روزانه معابر شهری و به ویژه محورهای منتهی به حرم رضوی را بر عهده دارند.

نجفی افزود: امسال پنج محور ورودی شهر مشهد شامل محورهای قوچان، نیشابور، سرخس، کلات و فریمان نیز به صورت ویژه پاکسازی و رفت و روب خواهد شد.

وی اظهار کرد: با توجه به ضرورت ارائه خدمات مطلوب به زائران در این ایام، بیش از ۱۵ هزار نفر از نیروهای خدماتی و اجرایی شهرداری مشهد شامل پاکبانان، باغبانان، نیروهای آتش نشان، اتوبوس رانان، راهنمای زائر، نیروهای اجرایی و...، به صورت آماده باش مشغول فعالیت خواهند بود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: در این ایام بیش از ۹۰۰ چشمه سرویس بهداشتی و حدود ۳۰۰ سقاخانه در سطح شهر به صورت فوق‌العاده فعال خواهند بود.

وی با اشاره به اهمیت تامین ایمنی زائران در این ایام گفت: بیش از ۸۰ نیروی آتش نشان و حدود ۳۰ دستگاه خودرو عملیاتی آتش نشانی، علاوه بر استقرار در محورهای منتهی به حرم مطهر رضوی و مکان های برگزاری مراسمات مذهبی، بازدیدهای مکرر از خیمه ها، موکب‌ها و هیئات مذهبی را بر عهده دارند.

نجفی ادامه داد: به منظور راهنمایی مطلوب تر زائران رضوی ۳ ایستگاه استقبال از زائر (۲ ایستگاه در محور قوچان و یک ایستگاه در محور نیشابور)، به صورت ویژه فعال خواهند بود و مقرر شده است تا مراکز اسکان اضطراری و موقت نظیر سالن های ورزشی، بوستان زائر پذیر غدیر و... نیز در اختیار زائران قرار گیرد.

قائم مقام ستاد مناسبت های شهرداری مشهد افزود: با توجه به لزوم تسهیل تردد زائران در این ایام، اقدامات گوناگونی نظیر تقویت خطوط اتوبوسرانی منتهی و عبوری از حرم مطهر با بیش از ۵۰ دستگاه اتوبوس، کاهش دو دقیقه‌ای سر فاصله زمانی قطار شهری در خط یک و افزایش یک ساعته زمان سرویس دهی قطار شهری، در شب و روز رحلت رسول اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: در این ایام پارکینگ های هسته مرکزی شهر با پنج ساعت افزایش ساعت کاری تا ۳ بامداد به زائران خدمت رسانی خواهد کرد و در پارکینگ مجد و آزادی نیز پیش‌بینی اسکان موقت و اضطراری نیز صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->