مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

جزئیات مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد اعلام شد

  • کد خبر: ۱۲۵۳۰۴
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳
جزئیات مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد اعلام شد
سرپرست معاونت زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: خیابان امام رضا (ع) در مشهد همانند مسیر نجف به کربلا شبیه‌سازی شده و آماده راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در این روز است.

گروه مشهد | شهرآرانیوز؛ سید جلیل بامشکی در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به برگزاری پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در مشهد در روز شنبه ۲۶ شهریور ماه، مصادف با اربعین حسینی بیان کرد: این همایش پیاده‌روی از ساعت ۸ تا ۱۹ از میدان ۱۵ خرداد تا حرم رضوی برگزار خواهد شد. همچنین برگزاری مراسم عزاداری با حضور علما و مداحان اهل بیت‌(ع) از ساعت ۹ صبح در میدان ۱۵ خرداد از دیگر ویژه‌برنامه‌های آغازین راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی‌(ع) است.

وی با بیان اینکه ۴۰ موکب در طول این مسیر به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد، گفت: این موکب‌ها در حوزه‌های مواد غذایی و تغذیه، محصولات و خدمات فرهنگی و هنری، خدمات مذهبی و مشاوره‌ای، مراسم آیینی، خدمات ویژه کودکان و نوجوانان و خدمات درمانی خدمت‌رسانی خواهند کرد.

سرپرست معاونت زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد افزود: همچنین در طول مسیر ۴ موکب محوری داریم که نسبت به سایر موکب‌ها بزرگ‌تر بوده و خدمات جامع و کامل‎‌تری ارائه می‌دهند. در کنار این موکب‌ها نیز مراسم آیینی چهارپایه‌خوانی توسط مداحان اهل بیت‌(ع) برگزار خواهد شد.

بامشکی با اشاره به اینکه سعی شده است مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین در مشهد همانند مسیر نجف تا کربلا شبیه‌سازی شود، تصریح کرد: همه ستون‌های خیابان امام رضا‌(ع) از پایانه مسافربری تا حرم رضوی همانند عمود‌های مسیر راهپیمایی کربلا شماره‌گذاری شده است.

وی درباره اقدامات تدارک دیده شده برای محل پارک خودرو زائران بیان کرد: ۲ پارکینگ ویژه برای پارک خودرو زائران نیز در نظر گرفته شده است. پارکینگ پایانه مسافربری امام رضا‌(ع) در انتهای خیابان امام رضا‌(ع) از ساعت صفر بامداد جمعه تا ساعت ۲۴ شنبه به‌صورت رایگان در اختیار زائران خواهد بود.

بامشکی اضافه کرد: همچنین پارکینگ دیگری که به‌صورت رایگان برای زائران در نظر گرفته شده، پارکینگ بوستان جهان‌شهر واقع در پادگان ارتش است. ۸ دستگاه اتوبوس نیز در این پارکینگ برای جابه‌جایی زائران به میدان ۱۵ خرداد مستقر شده است.

سرپرست معاونت زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: جهت تسهیل رفت و آمد زائران به راهپیمایی جاماندگان اربعین، همه خطوط اتوبوسی که مقصد آنان حرم رضوی است یا از حرم عبور می‌کنند، در این روز به‌صورت رایگان خدمت‌رسانی خواهند کرد. همچنین سرفاصله زمانی قطار‌شهری در این روز کاهش پیدا خواهد کرد.

بامشکی در‌خصوص نحوه تأمین منابع مالی موکب‌ها یادآور شد: هر موکب توسط یک یا چند مسجد شاخص مشهد اداره می‌شود. هزینه برپایی موکب‌ها، سازه‌ها، پرچم و فضاآرایی موکب‌ها بر‌عهده شهرداری است، اما خدماتی که در موکب‌ها ارائه می‌شود توسط کمک‌های مردمی صورت گرفته است.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه فقط یک مسیر برای راهپیمایی جاماندگان اربعین در نظر گرفته شده و تعداد موکب‌های زیادی در این مسیر قرار گرفته و تمام این مسیر به مسیر نجف تا کربلا شبیه‌سازی شده است، انتظار می‌رود استقبال گسترده‌ای از راهپیمایی جاماندگان اربعین صورت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->