رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگ‌‌های تردد ویژه اربعین تا چه زمانی اعتبار دارد؟

  • کد خبر: ۱۲۵۵۲۴
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۱
برگ‌‌های تردد ویژه اربعین تا چه زمانی اعتبار دارد؟
سخنگوی فراجا گفت: گذرنامه‌های ویژه اربعین تنها تا روز اربعین اعتبار دارد و پس از آن پلیس عراق آن را نمی‌پذیرد. زائران اگر قصد دارند بعد از اربعین در کشور عراق بمانند باید از گذرنامه عادی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مهدی حاجیان در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران با تسلیت ایام اربعین گفت: ورود زائران از کشور عراق رو به افزایش است و تا به این لحظه حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر ایرانی در کمال صحت و سلامت وارد خاک میهن عزیزمان شدند و همچنان برگشت زائران با همکاری مرزبانان پلیس ایران و عراق در سایه امنیت کامل درحال انجام است.

وی با بیان اینکه تا کنون بیش از سه میلیون نفر از اعم از اتباع ایرانی و خارجی از مرزهای شش‌گانه کشور به سمت کشور عراق خارج شده‌اند، افزود: بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اتباع خارجی از مرزهای غربی ایران عبور کرده و به زیارت حرم و بارگاه ملکوتی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مشرف شده‌اند.

سخنگوی فراجا از اجرای طرح ترافیکی از مبدأ تا مقصد توسط پلیس راه و راهور خبر داد و گفت: تمام محورهای مواصلاتی به صورت هوشمند رصد می‌شوند و در صورت بروز گره‌های کور ترافیکی بلافاصله نسبت به روان سازی تردد خودروها اقدام خواهد شد ضمن اینکه در بحث امنیتی نیز با اشرافیت کامل پلیس ایران و عراق هیچگونه مشکل امنیتی تا به امروز نداشتیم و امنیت پایدار در تمامی مرزها برقرار است.

بر اساس اعلام سایت پلیس، حاجیان درخصوص از سرگیری مجدد صدور و تمدید گذرنامه‌ها نیز گفت: با توجه به اینکه شرایط ورود و خروج در مرزها به یک وضعیت پایدار و روان رسیده است صدور گذرنامه‌های ویژه اربعین نیز از سر گرفته شده و پلیس آماده خدمت‌رسانی به زوار عزیز است اما باید این عزیزان بدانند که گذرنامه‌های ویژه اربعین ظرف ۷۲ ساعت به دستشان می‌رسد و با توجه به این موضوع برنامه‌ریزی کنند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه گذرنامه‌های ویژه اربعین تنها تا روز اربعین اعتبار دارد و پس از این روز از سوی پلیس عراق قابل پذیرش نیست توصیه اکید می‌کنیم چنانچه کسی قصد دارد بعد از اربعین در کشور عراق بماند حتماً از گذرنامه های عادی استفاده کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->