ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد
سرخط خبرها

پدرکشی جوان متوهم در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۶۳۱
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
پدرکشی جوان متوهم در مشهد
جوان ۳۳ ساله‌ای پدر پیرش را تحت تاثیر توهم ناشی از استعمال مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه در حالی زیر ضربات مشت و لگد به قتل رساند که مدعی شد: «موکلم به من گفت پدرت مرا کافر کرده است!»

به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه دلخراش ظهر روز گذشته هنگامی فاش شد که جوانی با ورود به منزل پدرش در شهرک طرق مشهد با صحنه وحشتناکی روبه رو شد. پدر ۸۵ ساله این جوان در حالی با ضربات متعدد و مهلک به ناحیه سر، جان خود را از دست داده بود که بررسی‌ها نشان داد برادر معتادش تحت تاثیر توهم ناشی از مصرف شیشه، دست به چنین جنایت هولناکی زده است. چند دقیقه بعد با حضور قاضی ویژه قتل عمد در صحنه حادثه، تحقیقات قضایی آغاز و پسر ۳۳ ساله مقتول بازداشت شد.
واکاوی‌های میدانی قاضی دکتر صادق صفری مشخص کرد که «هادی – م» (متهم به قتل) درحالی هنوز تحت تاثیر توهمات شیشه‌ای قرار دارد که همه بدن خود را نیز خراشیده بود. او در پاسخ به سوال قاضی شعبه ۲۰۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد که پرسید: چرا پدرت را کشتی؟ گفت: یکی از موکلانم به من گفت که پدرت مرا کافر کرده است! من هم با اشاره او به پدرم حمله کردم و سر او را زیر ضربات مشت و لگد گرفتم و با زانویم نیز به سرش کوبیدم تا جان داد. او همچنین درباره خراشیدگی‌های وحشتناک اندام خودش نیز گفت: برخی از موکلان کافر به من حمله کردند و مرا به این روز انداختند!
این جوان شیشه‌ای در پاسخ به سوال دیگر قاضی صفری که چه ساعتی پدرت را کشتی؟ ادامه داد: بگذارید چشم هایم را ببندم تا از موکلانم بپرسم! ... او بعد از چند ثانیه پلک‌هایش را گشود و گفت: موکلانم می‌گویند «ساعت ۸:۳۰ صبح بود!»
 با توجه به زخم‌های شدید روی بدن متهم که بر اثر خارش‌های شدید ناشی از توهم ایجاد شده بود، وی با دستور قضایی روانه مرکز درمانی شد و گروه ویژه‌ای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی به سرپرستی سرهنگ، ولی نجفی نیز ماموریت یافتند این ماجرای تلخ را مورد کنکاش‌های جنایی قرار دهند.
 این درحالی بود که تحقیقات کارآگاهان نشان داد: جوان مذکور چند روز قبل نیز تحت تاثیر همین توهمات، برادرش را با ضربه چاقو مجروح کرده است. بررسی‌های بیشتر در این باره توسط کارآگاهان پلیس جنایی ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->